Hogyan készítsünk sikeres szelfit?

Napjainkban a Facebook és egyéb közösségi oldalak tele vannak szelfikkel, és szinte már egyértelművé vált az emberek számára és körében, hogy minden fontos és kevésbé fontos eseménykor szelfit kell készíteni és azt fel is tenni a Facebookra, hogy mindenki lássa, hogy éppen mi történik velünk.

[wp_ad_camp_1]

Ha már szelfiket készítünk, akkor csináljuk jól! Cikkünkben néhány tippet találhatsz a tökéletes szelfihez! Nagyon figyeljünk oda arra, hogy hogy nézünk ki, hiszen a szelfi, főleg ha kezünkkel és nem szelfi bottal készül eléggé rámutat arcunk minden egyes pontjára, így a hibákra is. Figyeljünk oda arra is, hogy milyen háttere lesz a szelfinknek! Ne legyenek benne olyan dolgok, amiket esetleg szégyellnénk a világ elé tárni. Ilyen lehet például a rumlis szoba, koszos fal, vagy egyéb még kellemetlenebb dolgok. Mielőtt elkészítjük a képet alaposan nézzünk szét a hátunk mögött, de a már elkészült képet is érdemes átvizsgálni még egyszer. Ha nem jó a fényviszony, akkor inkább tegyünk le a szelfikészítésről, hiszen úgy sem sül ki belőle semmi jó! Túlzott napsütésben ne készítsünk képet magunkról, hiszen ha a nap felé nézünk, akkor az eredmény egy hunyorgós kép, semmi más, ha pedig a telefont fordítjuk a nap felé, akkor sötét lesz a kép.

Ha esély van rá, akkor támasszuk meg azt a kezünket amelyikkel a képet készítjük, hogy ne legyen homályos a kép. Azt mondanunk sem kell, hogy mozgó autóban például általában nem készülnek sikeres szelfik. Figyeljünk arra, hogy milyen szögből csináljuk szelfit! Sem az alulról, sem a felülről, sem pedig a túl közelről készített képek nem lesznek előnyösek. Ha fontos számunkra a szelfizés, akkor olyan telefont válasszunk, amelynek a elő-kamerája is jó minőségű képet készít. A szelfizés nagy divatot teremtett a közösségi média kedvelői körében, ezért tippjeink remélhetőleg elérik a kívánt hatást mindenki számára!