Hogyan tüntethetjük el a hajszálereket, ha már zavarólag hatnak?

Főleg a nyári időszakban zavaróak a ruha és szoknya alól kibukkanó hajszálerek, ezért mindenki ilyenkor fordul orvoshoz tanácsért. A hajszálereket igen nagy sikerrel el lehet tüntetni a rádiófrekvenciás műtét segítségével. Sajnos a hajszálerek kialakulásának oka még nem ismert, de az tény, hogy az erekben megnövekedett aktuális nyomás a felelős a kialakulásáért.

[wp_ad_camp_1]

A hajszálerek kialakulása általában a nőkre jellemző jobban és főként a karon és a lábakon jelennek meg. Sok esetben a mellkason és az arcon is előfordulhatnak, bár ezek az esetek ritkábbak. A hajszálerek megrepedése nem tekinthető súlyos egészségügyi problémának inkább csak esztétikailag lehetnek zavaróak. Sokszor az orvosok éppen ezért nem tartják annyira fontosnak, ezeknek a problémáknak a kezelését. Mi azonban dönthetünk úgy, hogy megszabadulunk ezektől a kellemetlen csúnyaságoktól.

Mindeddig a lézeres kezelések voltak elérhetőek bárki számára és ez volt eddig a legkíméletesebb eljárás. Mostanában azonban a rádiófrekvenciás kezelés is elérhető. A rádiófrekvencia segítségével, sokkal kisebb hőhatással érhetjük el ugyanazt az eredményt, mint lézeres társával. A kezelés során egy speciális tű segítségével elpusztítják az erek falát és természetesen azok tartalmát is. A kezelés során az érfal összezáródik, és a vér megalvad. Az eljárás semmilyen vérzéssel nem jár és semmilyen különösebb utókezelést sem igényel. Az eljárást Nagy Britanniában igen nagy sikerrel alkalmazzák, de itt már a seprűvénák, hajszálértágulatok és az arcon lévő vörös foltok kezelésekor is alkalmazzák.