Hol érdemes megszállni Kanadában?

Oroszország után Kanada a világ legnagyobb nemzete. Hatalmas tája magában foglalja a hóval teli hegyeket, a távoli szigeteket, a buja zöld völgyeket és a lélegzetelállítóan gyönyörű tengerpartokat. Kanadát egykor a vasút uralta, és az ország sok nagyobb szállodáját a vasúttársaságok hozták létre, hogy befogadják a vasutat használó utazókat.

[wp_ad_camp_1]

Lépjen vissza az 1920-as évekbe, és szálljon meg a Prince of Wales szállodában. A Waterton-tó partján elhelyezkedő Prince of Wales Hotel fantasztikus hely a legpihentetőbb idő töltésére festői környezetben. A lenyűgöző kilátás fő látványosság, és sok szobából és étteremből megcsodálhatja a Waterton-tavakat, a Nemzeti Park kék vizét és lenyűgöző csúcsait. A túrázás és a síelés a szálloda legnépszerűbb és szezonális szabadtéri tevékenysége. Ha látogatást tervez Fogf-szigetre, közvetlenül Newfoundland partja mentén, akkor menjen a Fogo Island Inn-be. A durva, egyenetlen sziklák tetején, a tengerparton elhelyezkedő Fogo Island Inn egy korszerű menedékhely, ultramodern szállással. A nagyszerű belső terek éles ellentétben állnak a környezettel, és az Atlanti-óceánra néző páratlan kilátás nyílik.

A Fogo Island Inn létesítményei között szerepel egy művészeti galéria, egy gyógyfürdő, egy mozi és egy előkelő étterem, amelynek boltíves mennyezete 15 méter magas. A Whistler a világ egyik legszebb síközpontja, és a világ minden sarkából utazók érkeznek a kikapcsolódási lehetőségek miatt. A Fairmont Chateau Whistler Resort a Blackcomb-hegy alján helyezkedik el, és egy alpesi kastélyra emlékeztet. A vendégek számára luxus felszerelések és szolgáltatások állnak rendelkezésre, beleértve a világszínvonalú golfpályát. A Rosewood Hotel Georgia egy ötcsillagos szálloda, Vancouver belvárosának szívében. Az 1927-ben megnyitott 12 emeletes szálloda életre kelti a húszas éveket. Ezenkívül minden luxus apróságot és modern kényelmi lehetőséget biztosít, amelyre a vendégek vágyhatnak.