Igényes új építésű lakások Budapest területén

Tágas, fényes új építésű lakásra vágyik kiváló kilátással és kedvező áron? Ne keressen tovább, mert most itt a lehetőség, hogy beköltözzön álmai otthonába. A Pannonia ház azon beruházások egyike, amely biztonságot, kényelmet és fantasztikus kilátást biztosít is egyben.

[wp_ad_camp_1]

Az új építésű lakások Budapest legszebb városrészében, Újlipótvárosban találhatók meg. Kitűnő kilátással rendelkeznek a Budai hegyekre, de a belső udvar zöld területéről sem szabad megfeledkezni, hiszen kiváló szabad perceket biztosíthat azoknak akik nem szeretnének kimozdulni otthonról, de a természetre vágynak. A 8 emeletes épületben 24 órás biztonsági szolgálat és kamerák biztosítják a nyugalmat az ott lakók számára. A szabad parkolásról a ház utca- és pinceszintjén megtalálható teremgarázs gondoskodik, ugyanitt őrzött biciklitároló is megtalálható. Fontos még kiemelni, hogy a környéken számos bolt, bevásárló csarnokok, a Nyugati Pályaudvar, kávézók, nonstop boltok, általános és középiskolák is megtalálható, illetve a tömegközlekedés is néhány perces sétára van az épülettől. Mindenképpen megéri egy szempillantást vetnie a lakások tervrajzaira, hiszen ez az egyik legjobb hely a lakásvásárlásra Budapest szívében.

Amennyiben úgy gondolja, hogy nem győztük meg eléggé további információkkal szolgálhatunk a pannoniahaz.hu weboldalunkon, ahol a lakáskeresőnk segítségével Ön is megtalálhatja azt a lakást és olyan méretben amilyenre mindig is vágyott. Látogasson el weboldalunkra, mert itt minden hasznos információt megtalál, legyen szó az értékesítésről vagy akár a látványtervekről. Forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon új építésű lakást Budapest 13. kerületében, ahol megtalálja a nagyvárosi élet pezsgését, de a természetben való kikapcsolódást is.