Injekciós zsírbontás a kiváló alakért

Ha Ön is hosszú ideje elégedetlen alakjával, akkor valószínűleg már többféle módszert kipróbált annak érdekében, hogy elérje az álom alakot. A makacs zsírpárnáktól azonban nem könnyű megszabadulni, viszont szerencsére létezik egy hatásos módszer.

[wp_ad_camp_1]

Zsírbontás kapcsán számtalan módszer létezik, ami gyors és hosszútávú sikert ígér, azonban ezek többsége nem jelent megoldást és nem az elvárt eredményt nyújtják. Éppen ezért sokan úgy érzik velük van a hiba és az álom alak elérése lehetetlen küldetésnek tűnik. Különösen abban az esetben, ha az egész nap egy nagy rohanás és nem marad idő sportra. Az injekciós zsírbontás igazán kicsi tűvel történik, valamint egy speciális pisztoly segítségével. A szúrás mélysége attól függ, hogy a zsírlerakodás milyen mélységű. Mivel az eljárás során használt tű kisebb, mint egy átlagos injekció esetében, ezért a kezelés nem fájdalmas, mindössze egy-két helyen érzékenyebb lehet, de attól függetlenül nem jár fájdalommal a beavatkozás. Természetesen az injekciós zsírbontás teljesen biztonságos.

A zsírbontó injekciót kényelmes fekvő helyzetben adják be a páciensnek. Először fertőtlenítik a bőrt, majd ezt követően beadják a zsírbontó injekciót. Az injekciók száma attól függ, hogy az illetőn mekkora zsírfelesleg található. A kezelést megelőző konzultáción ez is szóba kerül. Ezek a szúrások kevésbé érezhetők, mint egy átlag injekció, mivel ahogy fentebb is említettük, a tű kis méretű. A kezelés általában 30-40 perc alatt végbemegy. Az injekció beadása után kézi masszírozás által a hatóanyag egy kissé eloszlatható. A zsírbontó injekciós kezelés semmiben sem akadályozza mindennapi tevékenysége elvégzésében, így nem kell táppénzre mennie. Bővebb információkért látogasson el a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra!