Jövőbe mutató arculattervezés

Manapság egy vállalkozás nem működik igazán, ha nincsen jelen online felületeken és offline hordozókon. Hiszen a hatalmas konkurencia közül az emberek könnyedén válogathatnak. Éppen ezért fontos egy kiemelkedő céges arculat tervezés, melyet csakis szakembere bízhat!

[wp_ad_camp_1]

A Vteamdesign több mint 10 éves tapasztalatával több száz arculat tervezéssel a háta mögött, segítséget nyújt Önnek, hogy a piacon a lehető legtöbb embert érintse meg megjelenésével. Az arculattervezés egy olyan folyamat, mely folyamatos együttműködést kíván a vállalkozótól. Az egyeztetések és megállapodások során pedig létrejöhet az önálmainak cégarculata. Az arculat tervezés lépései röviden: egy személyes találkozó során átbeszéljük, összevetjük az Ön elképzeléseit célközönsége elvárásaival. Felmérjük a konkurenciát és annak hiányosságaiból tanulva élezzük ki az arculati elemek előnyeit. Fontos a színmeghatározás, melynek illeszkednie kell tevékenységünk hangulatához. Az ingyenes marketing tanácsadást követően összeállítjuk kért anyagok alapján az árajánlatot határidőkkel. Az elfogadást és az összeg 50%-ának kifizetését követően elkezdődik az arculattervezés.

Ennek első, s talán legfontosabb eleme a logó tervezés, melyre épül majd az arculat. A logó színeivel és formáival hozzuk létre azokat a vizuális elemeket, melyek egyedivé, felismerhetővé és dinamikussá teszik a cég megjelenését különböző hordozókon.  A logó tervezés 3 körös, annak elfogadását követően elkészül a névjegykártya, levélpapír, plakát,  webdesign és weboldal, autómatrica kirakatterv és bári, amely szükséges az ön vállalkozásához. Ennek a munkafolyamatnak a lebonyolítása nem egyszerű, hiszen folyamatos együttműködést kíván a megrendelőtől. Azonban nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk igyekszik a lehető leggördülékenyebben megvalósítani az Ön álmait! Ne legyen az energia és időhiány a tervezés kerékkötői! Arculattervezés, válasszon profikat! Válassza a Vteamdesignt! Weboldalunkon megtekintheti arculat tervezés referenciáinkat és elérhetőségeinket.