Kedvező árú mázolás Budapest városában!

Ha hozzánk fordul a szobafestes1.hu weboldalon, akkor mi minden információt tudatunk önnel ami a munkafolyamattal kapcsolatos, ráadásul nagyon rövid idő alatt ki is megyünk a helyszínre, hogy felmérjük a munkát. Legyen az mázolás, festés vagy tapétázás, tapasztalt szakembereink bármit elvállalnak ezeken a kategóriákon belül méghozzá rendkívül kedvezményes áron.

[wp_ad_camp_1]

Mázolás Budapest környékén elérhető tehát pénztárcakímélő áron csakis a szobafestes1.hu weboldalon. A mázolási munkák tartalmazzák a csiszolást, a gittelést, az alapmázolást, a lakgittezést, illetve a zománcozást is. A mázolt felület tehát egységes lesz akár selyemfényű, matt, illetve magas fényben is. Csapatunk ezen kívül foglalkozik y-tong válaszfal építéssel, illetve gipszkartonozással is. Természetesen minden munkára külön szakemberünk van, hiszen egy ember nem tud egyszerre festeni is, mázolni is, valamint vakolni vagy éppen villanyt szerelni, tehát cégünk több területen szakosodott szerelőt és festőt munkáltat. Cégünk nagyon igényes ha munkáról van szó, hiszen minden munkára 2 év tartóssági garanciát adunk a munka végeztével.

A legtöbb szakember csak a tisztasági festéshez ért, mi viszont a nagyon magas minőségű mázolást is el tudjuk végezni, és a precíz tapétázási munkálatok sem jelentenek nekünk problémát. Amennyiben a továbbiakban is szeretne bővebben olvasni munkáinkról, mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a szobafestes1.hu-t, hiszen itt a teljes leírást megtekintheti az árakkal együtt. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a mázolással és munkáinkkal kapcsolatban, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a szobafestes@szobafestes1.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06202567860 telefonszámot és mi azonnal visszajelzünk önnek.