Matrica nyomtatás kedvezményes áron!

A matricák olyan reklámeszközök, amelyek színes megjelenést biztosítanak méghozzá a lehető legalacsonyabb áron. Az öntapadós matrica a legolcsóbb megoldás a reklámhordozásra, emellett pedig a figyelmet is könnyen felkelti. Egy jól megtervezett, szép grafikájú matrica nagyot dobhat egy üzleten, tehát az ön dolga csak annyi, hogy elmondja nekünk elképzeléseit és mi megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni belőle.

[wp_ad_camp_1]

Vinyl matrica nyomtatás és vágás árak Profireklám! Már akár 2.500ft/m2 áron elérhető a plakat-matrica.com weboldalon. A matricák többféle módon és anyagból készülnek, és ezeket szinte bármire fel lehet ragasztani, ezért is olyan elterjedt reklámeszközök. Bármekkora felületre és méretben vásárolhat matricát, az egészen piciktől egészen a kirakatmatricákig. A perforált ablakfóliák egyre nagyobb teret hódítanak maguknak, ezeknek a vinyl nyomtatható fele fehér, a másik oldala pedig, amely ragasztós, többnyire fekete. A fóliának perforált felülete van, ami azt jelenti, hogy felületén szabályos elrendezésű lyukak vannak, amelyek aprók és így kívülről csak a nyomtatott matrica az, ami látszik.

A perforált ablakfólia főleg olyan kirakatüvegek dekorálására alkalmas, ahol kifejezetten reklámozni szeretne, és nagyon fontos szempont a fényáteresztés is. Cégünk kínálatában mindenki kedvére válogathat az öntapadós vinyl, öntapadós papír, padlómatrica, illetve perforált ablakfólia között. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről, mindenképp látogassa fel weboldalunkat, és itt találhat bővebb leírást. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, vagy küldjön e-mailt e-mail címünkre és mi megpróbálunk minden kérdésre válaszolni.