Mindenütt alkalmazható kő utánzatú burkolatok

Egyre népszerűbbek a különféle kő utánzatot adó burkolatok úgy beltéren, mint kültéren is. Persze, ami megfelel az egyik helyen, az nem biztos, hogy a másik helyen is jól használható, kezdhetjük előröl a keresgélést. A Stegu kő utánzatú kül- és beltéri burkolatai megoldást adnak! Természetes anyagokból, cement és terméskő felhasználásával készülnek, jól mutatnak mindenütt.

[wp_ad_camp_1]

A kültéri burkolólapok tökéletesen felidézik a természetben lévő kövek alakját, azok színét és formáját. Kiválóan alkalmasak kerítések burkolására, de lábazatok, és kandallók díszítésére is, valamint egyedi stílusú lakások és üzlethelyiségek kialakítására. A burkolólapok természetes kőzúzalék, beton, továbbá kitűnő minőségű, és az európai szabványoknak megfelelő, színezékek és adalékanyagok felhasználásával készülnek. A könnyűnek mondható elemek elasztikus és diszperziós ragasztóval rögzíthetőek betonra, téglára, és gázbetonra is.

A beltéri Stegu burkolatok alapanyaga már a gipsz, aminek előnye a sokkal kisebb súly mellett a könnyű és gyors megmunkálhatóság is. A praktikus és modern homlokzatburkoló kövek felrakása, a gyártó útmutatása szerint, igencsak gyorsan és egyszerűen végezhető. Szem előtt kell tartani azonban, hogy a gipszalapú beltéri burkolatok csakis nedvességtől védett helyen alkalmazhatóak. A lapok emulziós festékkel festhetőek, valamint különböző, mechanikai megmunkálásra alkalmas eszközzel szabhatóak a kívánt méretre. A kőburkolat egyszerű vághatósága és alakíthatósága miatt a munkálatok után megmaradó hulladékanyag igazán minimális.

A gyártó a kül-, és a beltéri burkolatokhoz is kínál sarokelemeket, így az élek kialakítása nagyon egyszerűen és gyorsan, vágások nélkül is megoldható. Nem kell többé külön keresnie a kül- és külön a beltéri burkolatot, egy helyen szerezhet be mindent.