Minőségi Iphone 7 fólia

A kijelzővédő fóliák azért jöttek létre, hogy megvédjék a telefon képernyőjét mindenféle ütéstől, karcolástól vagy egyéb sérüléstől ami a telefon működésére is hatással lehet. Az Iphone 7 egy rendkívül magas minőségű és drága telefon, ezért érdemes már rögtön a vásárlás előtt szert tenni egy fóliára, hogy később ne legyen baja. Bővebben a fóliákról weboldalunkon, a screentec.hu-n olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Iphone 7 fólia rendkívül alacsony áron elérhető weboldalunkon a screentec.hu-n, ráadásul kínálatunkban több különböző fólia vásárlására is van lehetőség. Amikor a fóliákra kerül a sor, akkor két félét érdemes megemlíteni, a műanyag kijelzővédő fóliát, illetve az edzett üveg fóliát, mindkettő prémium minőségű, de az edzett üveg fólia az, amely igazán képes megvédeni a telefonokat az ütésektől és egyéb sérülésektől. A műanyag fólia ellenáll lúgoknak, savaknak, zsíroknak, illetve olajoknak is, viszont az ütődéstől nem feltétlenül védi meg a képernyőt, aminek viszont ha baja esik, akkor egy vagyonba kerülhet a cseréje, főleg ha egy Iphone 7-ről van szó.

Az edzett üveg fóliák tehát sokkal jobb minőségűek, amelyek szinte bármilyen erejű ütéstől képesek megvédeni a féltett telefon képernyőjét. Amennyiben a továbbiakban is bővebben szeretne olvasni az Iphone 7 fóliákról, mindenképpen kattintson weboldalunkra, a screentec.hu-ra, hiszen itt további információkat is megtudhat és a teljes kínálat is megtekinthető lesz az árakkal együtt. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékünkről, ezt is megteheti, csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 06 1 222222 telefonszámot tárcsázva, vagy töltse ki a Kapcsolat menüpont alatt található űrlapot a nevének, e-mail címének, illetve üzenetének megadásával mi pedig azonnal visszajelzünk önnek.