Minőségi pendrive kedvező áron

A pendrive-ok napjainkban rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda, hiszen nagyon hasznosak ha az adatok szállításáról van szó. A pendrive-okon képeket, filmeket, zenéket és dokumentumokat is tárolhatunk. Ha önnek is szüksége van egy minőségi pendrive-ra, és nem akar mélyen a pénztárcába nyúlni, akkor jó helyen jár weboldalunkon az xxldvd.eu-n.

[wp_ad_camp_1]

Pendrive széles kínálata elérhető minden kedves vásárló számára az xxldvd.eu weboldalon méghozzá kedvezményes árakkal. A pendrive-ok kaphatóak 8, 16, 32, 64, valamint ritkábban 128, illetve 256 GB-s kapacitással is, viszont az utolsó kettő elég drága, ezért jobban jár ha inkább egy 1 TB-s külső merevlemezt vásárol, vagy több 64 GB-s pendrive-ot. Kínálatunkban találhat USB 2.0 illetve profibb, USB 3.0 csatlakozójú pendrive-ot is, az utóbbi sokkal magasabb minőségű mint az előbbi, és inkább a nagyobb kapacitású pendrive-ok esetében elérhető. Ami a márkákat illeti, nálunk kedvére válogathat a MediaRange, a SanDisk, a Maxell, valamint a Kingston márkák között.

A Sandisk Cruzer Glide egy 8 GB-os pendrive, amely visszahúzható USB csatlakozóval rendelkezik, memóriája pedig USB 2.0. A pendrive kompatibilis a Vista, illetve a Windows XP/7 operációs rendszerekkel is, így válassza ezt bátran! Amennyiben a továbbiakban is szeretne a pendrive-okról olvasni, mindenképpen látogassa fel az xxldvd.eu weboldalt és itt a teljes pendrive kínálat is elérhető lesz mindenki számára. Ha kérdéseket szeretne feltenni bármelyik termékünkkel kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot bátran barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 251  8713 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az xxldvd@xxldvd.eu e-mail címre, és mi azonnal visszajelzünk önnek, hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre.