Mit ne adjunk ajándékba Valentin-napon?

A Valentin-napi ajándékokat jó ha időben, már jóval az ünnep előtt megvásároljuk, hogy ne z utolsó percekben kelljen, valami személytelen, sablonos ajándékot keresnünk! Egy kis kreativitással, szeretettel és akaraterővel biztosan találunk a párunknak megfelelő és nagyon tetsző ajándékot! Cikkünkben olyan ajándékokat mutatunk be, amelyeket semmi esetre sem adhatunk szerelmünknek ezen a különleges napon.

[wp_ad_camp_1]

Először is azt kell eldönteni, hogy adunk valamit, még akkor is, ha az imádott személy azt mondja, hogy nem szeretne semmit, nincs szüksége semmire! Ez nem igaz! Ha mosolyogni szeretnénk látni ezen a napon, akkor lepjük meg nem feltétlenül drága, de annál inkább személyes, akár saját kézzel készített emléktárggyal vagy romantikus programmal! Ha komolyak egy férfi szándékai, akkor a lánykérő gyűrű kiváló ajándék Valentin-napra! Soha ne ajándékozzunk tetoválást a saját testünkre az ő nevével! Szerelmünk biztosan nem fog örülni ennek, már csak azért sem, mert az konkrétan nem az övé. És gondoljunk csak bele, mi lesz akkor, ha netalán véget ér a kapcsolat? Áthúzzuk majd és ha egy újabb kapcsolatba lépünk, majd újabb nevet tetováltatunk magunkra?

Ha nem szeretnéd vérig sérteni párodat, akkor ne ajándékozz neki fitnesz- vagy konditerem bérletet, hiszen azt úgy is értelmezheti, hogy nem vagy megelégedve az alakjával azzal ahogyan kinéz. Ha pedig ez az igazság, akkor a annak a kapcsolatnak nincsenek túl jó kilátásai! Az ajándékutalvány Valentin-napra a lehető legrosszabb ajándék, hiszen ez világosan megmutatja, hogy lusta voltál arra, hogy egyáltalán próbálkozz azzal, hogy meglepd szerelmedet! Válasszunk jól, és ha már ajándékozunk akkor adjunk olyasvalamit, aminek párunk biztosan örül majd. Legrosszabb esetben, ha teljesen tanácstalanok vagyunk kérdezzünk rá arra, hogy ő mit szeretne kapni tőlünk!