Mit tegyünk, ha elromlik az ablaktörlő?

Az Ön ablaktörlője is az utolsókat rúgja? Nem törli le a koszt a szélvédőről, csak szétmaszatolja azt? Esetleg egyre nehézkesebben mozog? Talán már meg sem moccannak a bekapcsolásuk után? Akárhogy is legyen, ez egy elég kellemetlen probléma. Ezen felül pedig akár életveszélyes probléma is lehet, amennyiben az úttesten való haladás során a szélvédőre felcsapódott sártól és víztől már az utat sem látja.

[wp_ad_camp_1]

Mit tegyünk, ha elromlik az ablaktörlő? Ez attól függ, hogy mégis milyen meghibásodásról beszélhetünk. Amennyiben ugyanis az ablaktörlő normálisan mozog, csak egyszerűen már nem képes eltávolítani a sarat, vizet, koszt a szélvédőről, akkor elegendő, ha megállunk a legközelebbi benzinkútnál, és új gumikat vásárolunk rájuk, melyeket saját magunk könnyedén le is tudunk cserélni. Amennyiben azonban az ablaktörlő mechanikájával van gond, akkor többféle meghibásodással is számolhatunk. Előfordulhat, hogy elegendőnek fog bizonyulni egy egyszerű biztosítékcsere, de az is lehet, hogy egyéb problémával állunk majd szemben. Ilyenkor a legjobb amit tehet, ha behozza a gépjárművét a Kovács Autó szervizbe, ahol szakszerű módszerekkel és szakértő szerelőkkel tudjuk biztosítani azt, hogy megoldjuk a felmerült problémát, és az ablaktörlői újra tökéletesen végzik majd el a funkciójukat.

Akadályozza meg a komolyabb gond vagy akár a baleset kialakulását, és hozza el gépjárművét a Kovács Autó szervizbe, ahol kijavíthatjuk a meghibásodást! Amennyiben tehát Ön is problémát észlel az ablaktörlők körül, akkor ne várjon tovább! Hozza be autóját még ma a Szegeden található Kovács Autó szervizbe, ahol meg fogjuk oldani a gondot! Vagy kérjen tőlünk időpontot a ka-autoszerviz.hu-n, ahol a kapcsolat menüpont alatt akár árajánlatot is kaphat tőlünk! A kapcsolatot felveheti velünk továbbá a +36 62 554 013-as telefonszámon és a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen is.