Most, hogy még mindig tombol a nyár, érdemes a Waboda labdát is kipróbálni

Nagyon sokan, amikor egy-egy nyaraláshoz készülődünk, terveink között szerepeltetjük a sportolást is, hiszen a munkával teli hétköznapokon erre nem mindig adódik lehetőségünk. Akik nem akarnak túl nagy befektetésekben gondolkodni érdemes egy Waboda labdát beszerezniük. Ma már számtalan strandon belefuthatunk ebbe a kellemes kis sportolási lehetőségbe, hiszen a vizisportok szerelmesei egyre-másra veszik elő nyaralások alkalmával ezt a kis labdát.

[wp_ad_camp_1]

A labdát Jan von Heland svéd úriember találta fel. Tervei között egy olyan labda megtervezése állt, amely ugyanazon az elven működik, mint a frizbi, csak ő a vízben képzelte el azt, hogy a labda pattanjon. A számtalan kísérletezés eredménye lett a Waboda labda. A polimer zseléből és polimer elasztánból készült labda igen jól pattog a vízen és nem is merül el. A labdajátékok szerelmesei bátran kipróbálhatják ezt az új sportszert, hiszen nagyon mulatságos meccsek elé nézhetünk. A labdához egy igen egyszerű játékszabály is társul.

A cél, hogy az ellenfél soha ne szerezhesse meg a labdát és az elkapástól számított 5 másodpercen belül továbbítani kell a labdát. Azoknak, akik ki szeretnék próbálni ezt a játékot fel kell készülniük arra, hogy néha igen nagyokat kell majd a vízben ugrani a labda után, hiszen ugyanúgy működik mintha köveket pattogtatnánk a víz felszínén! Ez a nyár is tartogathat még számunkra meglepetéseket és érdemes is minden újdonságot kipróbálni, hogy minden nyárban legyen valami különleges élmény, amelyről később majd vidáman emlékezünk meg.