Olcsó pendrive online!

A pendrive.hu weboldalon több mint 50 féle különböző márkájú, színű és típusú pendrive közül válogathat, amelyek ráadásul akciós áron kaphatóak. Kínálatunkban találhat 2, 4, 16, 32, 64, 128, illetve 256 GB-s pendrive-okat is, bár az utolsó kettő igen ritka, hiszen nagyon magas az áruk, ezért inkább egy 1TB-s külső merevlemezt ajánlott beszerezni, hiszen árban nagyjából megegyeznek.

[wp_ad_camp_1]

Olcsó pendrive sokasága elérhető tehát a pendrive.hu weboldalon, ezért ha önnek is egy jó minőségű pendrive-ra van szüksége, de nem akar mélyen a pénztárcába nyúlni, akkor jó helyen jár weboldalunkon. Minél nagyobb kapacitású pendrive-ot választunk, annál jobb, viszont ha csak dokumentumokat szeretnénk szállítani, akkor elég egy 2GB-s, ha pedig filmeket vagy zenéket is, akkor már érdemesebb egy nagyobb kapacitásút rendelni. Ami a márkákat illeti, mi csakis a legjobb márkáktól árulunk termékeket, ezért bátran válogathat ezek között, viszont a legmagasabb minőségű márkánk garantáltan a crosair, amely bár drágább, de garantáltan magasabb minőségű és többet bír a többinél.

Az sem mindegy, hogy egy pendrive milyen csatlakozóval rendelkezik, hiszen különbség van a különböző típusok között, de a legjobb választás garantáltan az USB 3.0 csatlakozójú pendrive, hiszen ez a leggyorsabb mind közül. Érdemes tehát szétnézni a különböző pendrive-ok sokaságában a pendrive.hu weboldalon, ráadásul itt további információkat és bővebb leírást is olvashat ezekről, és még a szállítási információkat is megtekintheti. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik termékünkkel kapcsolatban, ezt is megeteheti, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a Kapcsolat menüpont alatt leőv űrlap kitöltésével, ahol csak nevét, e-mail címét, illetve üzenetét kell megadnia.