Ön hallott már a főtt tojás diétáról?

Sokan érzik úgy, hogy ha tehetnék, változtatnának valamit a külsőjükön, mert nincsenek megelégedve azzal, amit reggelente a tükörben látnak és nem érzik jól magukat a bőrünkben. Ezt az érzés nem mindenkinél ugyanaz váltja ki, de nagyon sokan vannak, akik le szeretnének adni néhány kilót.

[wp_ad_camp_1]

Manapság egyre több különféle diéta létezik, ezért fontos, hogy melyiket válasszuk. Minden diétánál az a legfontosabb, hogy tartsuk be a szabályokat a diéta ideje alatt. A főtt tojás diéta látványos fogyást eredményez rövid időn belül és azok számára is jó hatással van, akik emésztési-, és bőrproblémákkal küzdenek. A főtt tojás diéta mindössze 14 napig tart és akár 7 kilótól is megszabadulhatunk. Igazán nem sok az a két hét és az eredmény magáért beszél. Tudnunk kell, hogy az egyik legegészségesebb diétáról van szó. Nincs más dolgunk mint két hétig megváltoztatni az étrendünket és tartsuk be az előírt szabályokat, mint például, hogy ezalatt az idő alatt nem fogyaszthatunk, alkoholos és üdítő italokat. A diéta napi három étkezésből áll, reggeli, ebéd és vacsora. A reggeli része egy fél citrom vagy grépfrút, két vagy három keményre főzött tojás és egy csésze feketekávé. Az ebéd legyen valamilyen zöldség (saláta, karfiol, paradicsom), valamilyen fajta gyümölcs és ugyancsak egy csésze feketekávé. A vacsora lehet zöldségleves vagy valamilyen, tejtermékek és hetente kétszer vagy többször egy csésze feketekávé.

Ahogy a fentiekben is láthattunk a főtt tojás diéta ételekben változatos és sokkal egészségesebb, mint sok másik diéta. Hogyha rövid időn belül szeretnénk minél több kilótól megszabadulni, akkor ez a legjobb választás. Ne vásároljunk fogyókúrás tablettákat, vagy ne higgyük azt, hogyha napokig nagyon keveset eszünk, akkor majd könnyen leadunk néhány kilót.