Peru legszebb tengerpartjai

Perui nemzet híres lehet ősi kultúráiról, régi városairól és a történelem gazdagságáról, ám ebben a bájos országban több van, mint az első látásra. Peru gyönyörű, 1500 mérföldes partszakasza a régió legjobb szörfözési strandjaival büszkélkedhet.

[wp_ad_camp_1]

Sétáljon ki a elhagyatott fehér homokos szakaszokon, ússzon egész évben a 24 fokos tengerekben, vagy élvezze a világ legjobb szörfözési versenyét. Itt vannak a Peru legjobb strandjai, amelyekben álmodozhat a következő dél-amerikai kalandról. Beépített városi strandként a Miraflores valószínűleg nem az a trópusi paradicsom, amelyet szem előtt tart, amikor elképzelitek Peru legjobb strandjait, de ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes idejét megtenni. A City Beach Miraflores városában, a nyüzsgő perui főváros, Lima, gazdag belvárosában található. A főváros városi terjeszkedésének részvétele azt jelenti, hogy könnyen megközelíthető a városközpont, de elegendő hely és friss levegő biztosítja, hogy úgy érzi, hogy ideje pihenni. Csendes és félreeső, Los Organos egy álmos kis tengerparti város, a sarkon túl, a népszerű Mancora környékétől. Forró és álmodozó, az itt fekvő strand ideális azok számára, akik tömegek és gondok nélkül keresnek egy nyugalom szeletét.

Vigyázzon a helyi halászok napi fogásaikra, és figyelje a tengeri teknősöket, akik szeretnének élelmet keresni a dokk körül. Próbálja ki a nap fogását és a helyi perui ételeket az óvárosi tér környékén található kis éttermekben. A Mancora strandjától délre, az út mentén kb. 10 perc alatt található a kevésbé ismert, csinos kis Las Pocitas, amely Peru egyik legvonzóbb strandja. A kis kútként fordítva a strand a nevét a vízmedencékből veszi fel, amelyek apálykor a sziklák kráterében jelennek meg – ideális kisgyermekek számára, akik körül-ölelhetnek és játszhatnak. Pálmákkal és gyönyörű, természetes növényzettel borított légkör csendes, békés és ideális környezeti délutánokra, amelyeket a szörfözés során töltöttek.