Sony Xperia 5 II áttekintés

A Sony Xperia 5 Mark II egy olyan telefon, amely a legjobb tulajdonságok többségét örökölte a komolyan drága Sony Xperia 1 II-től, de néhány tulajdonságot lefarag annak érdekében, hogy az ár a legtöbb komolyabb és jellegzetesebb telefon szintjére csökkenjen.

[wp_ad_camp_1]

A telefont inkább korszerűsített fotózáshoz és videófelvételhez készítették, ahelyett, hogy illeszkedne a versenytársai tulajdonságaihoz a jellemzőihez, valamint a legfontosabb specifikációkhoz. Eszerint, ha korábban tetszett a Sony nagyobb telefonjainak kinézete, de kisebb felvételt szeretne, akkor alapvetően ezt kapja meg ebben a telefonban, bár néhány lefaragott tulajdonsággal. Ezek a kivágott tulajdonságok tartalmaznak néhány kulcsfontosságú specifikációt – például a Sony Xperia 1 II 4K-s kijelzője itt hiányzik, de ha erről hajlandó lemondani, akkor ez kifejezetten az Ön számára készült telefonnak tűnhet. Bár ez kisebb Xperia 1 II-nek tűnhet, az Xperia 5 II néhány fontos szempontból javítja a Sony telefonok képletét. Ez a vállalat első készüléke, amelynek 120 Hz-es frissítési frekvenciájú képernyője van, és ez örömöt okoz az alkalmazások miatt, és a közösségi média is kezelhetőbb lesz a 6,1 hüvelykes képernyőn. Javítja a dizájnt is, a lekerekített sarkokkal a telefon a tenyerében kényelmesebbé válik, miközben megőrzi a Sony okostelefonok ma már vitathatatlanul stílusos megjelenését. A kijelző felett és alatt még mindig van egy tetemes homlok és áll, de jobban néz ki, mint a korábbi készülékek.

Visszatért a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó; az akkumulátor élettartama erős, a telefon egyetlen töltéssel egy teljes napig tart, és a kamerák ugyanolyan nagyok maradnak, mint az Xperia 1 II-n. Ha egy kisebb csomagolású, csúcskategóriás specifikációjú okostelefont keres, a Sony Xperia 5 II kiváló választás lehet. A Sony Xperia 5 II ára 949 USD/799 font és egyetlen konfigurációban érhető el: 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. A Sony Xperia 5 II megjelenési dátuma október 15.