Sorsunkat tegyük a Feng Shui kezébe

Nagyon sokan érezzük azt, hogy a problémák életünkben csak jönnek és jönnek, megállíthatatlanul vonulnak keresztül életünkön. Hogy jobb irányba tereljük életünket érdemes a Feng Shui segítségét is igénybe venni. Ezt még azoknak is ajánljuk, akik nem nagyon hisznek benne, hiszen csak megér ez is egy próbát! A Feng Shui szerint otthonunkat úgy kell berendezni, hogy abban kellemes érzelmek érjenek minket és boldogság öntsön el bennünket.

[wp_ad_camp_1]

A tükör az egyik fő chi áramlási útvonal, amire nagyon oda kell figyelnünk. A tükör, képes irányítani és megváltoztatni az energia irányát. A tükör segítségével a napfény energiáját könnyen azokra dolgokra irányíthatjuk, amelyek fontosabb részek, azaz sokat tartózkodunk ott. A Feng Shui szerint, a sík tükrök egyetlen irányba verik vissza a napfényt, míg domború társaik szétszórják azt.  A kristályok a chi serkentésére szolgálnak. A napfényt szép szivárvány színekre bontó kristályok szétszórják ezt a megnyugtató fényt a lakás különböző pontjain és a különböző színek szállítják az energiatípus erejét. A gyertyák már így is sok lakásban megtalálhatóak és legtöbbször halottak napján megemlékezésre, vagy ünnepeken használjuk őket.

A Feng Shui a sima fehér gyertyák használatát helyezi előtérbe, hiszen ennek a legszorosabb a kapcsolata a lángokkal. A chi áramlását a víz is igen pozitívan befolyásolhatja, így itt az ideje beszerezni mondjuk egy akváriumot. Az akváriumot a keleti vagy délkeleti oldalra tegyük a lakás középpontjától viszonyítva. Ha ezt a pár ötletet kipróbáljuk, semmilyen kárunk nem keletkezik és még az is elképzelhető, hogy tényleg jó hatással lesz majd életünkre!