Számítógép szerviz Tatabánya városában

Ha Ön tatabányai lakos, akkor nem kell attól tartania, hogy nem kap segítséget, ha elromlik a számítógépe. Városában már van pont erre szakosodott szolgáltatás a Mártírok útja 81/B II./6.-os szám alatt, amely ráadásul gyorsan és jutányos áron dolgozik. Nem kell már többet a szomszéd fiúhoz fordulni, ha segítségre van szüksége.

[wp_ad_camp_1]

A számítógép szerviz Tatabánya városában eddig nem volt annyira elterjedt, viszont napjainkban már egyre több ilyen szolgáltató van. Hogy miért érdemes minket választania? Erre magától is rájön, amikor körülnéz széles körű kínálatunkban a www.reelcomp.hu weboldalon, ugyanis nem csak számítógépek javítását, hanem teljes összerakását is vállaljuk! Szükség esetén a Reel Comp tanácsokkal látja el Önt, hogy milyen készüléket, vagy alkatrészeket vásároljon. Bár PC szervizt működtetünk, nekünk nem az a lényeg, hogy minél több kliensünk legyen, hanem az, hogy minél több elégedett kliensünk legyen! Ezért nem kell attól tartania, hogy készülékét nem javítjuk meg lelkiismeretesen, hogy aztán egy hónap elteltével újra vissza kelljen térnie hozzánk.

Amit még ajánlani tudunk, az a számítógép karbantartásának szolgáltatása. A közhiedelemmel ellentétben, nem elég, ha megveszi méregdrága készülékét, az még nem garancia arra, hogy évekig működni is fog. Lehet akármilyen jó minőségű egy PC, ha nincs rendesen karbantartva. Legalább évente tanácsos frissíteni a rendszert és kitakarítani a belsejét, ugyanis ha ezt megteszik, akár meg is duplázhatják az élettartamát. Ha ezt eddig azért nem tette meg, mert készüléke túl nehéz, és körülményes lett volna hordoznia, akkor erre a problémára is van megoldás. Szükség esetén szakembereink házhoz mennek, és ott, helyben végzik el a karbantartást, vagy szerelést. Önnek csak annyi a dolga, hogy telefont ragad, és betárcsázza a +36 34 783 810-os telefonszámot, vagy felveszi velünk a kapcsolatot a következő e-mail címen: info@reelcomp.hu.