SZÉP juttatás plasztik kártyán

A Széchenyi Pihenőkártya mára már az egyik legnépszerűbb béren kívüli juttatási forma. Népszerűségét nem csak az eddig kibocsátott több százezer kártya mutatja, hanem a SZÉP Kártya elfogadóhelyek számának nagy ütemű növekedése, valamint az elfogadóhelyek iránti igény is. A pihenőkártya a belföldi turizmus élénkítését és népszerűsítését segíti elő.

[wp_ad_camp_1]

A SZÉP Kártya három alszámlájának, a szállás, a vendéglátás, valamint a szabadidő alszámla egyenlegének ellenőrzésére többféle lehetősége van a kártyabirtokosnak. A telefonos és online egyenleg lekérdezés mellett a POS terminál által kinyomtatott bizonylat is tájékoztatást ad a rendelkezésre álló keretről. Az utalványkártya keretösszegének felhasználhatósága a következő naptári év utolsó napja. Fizetni a SZÉP Kártya aktiválása után, a fogadására alkalmas banki terminálokon, online felületeken, az internet segítségével, illetőleg a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül tud a kártya birtokosa. A pihenőkártyával akár előlegfizetés is lehetséges.

Az országszerte egyre nagyobb számban található elfogadóhelyekkel, valamint az utalványkártya használatával, működésével kapcsolatos friss hírek, hasznos információk és további érdekes írások várják a SZÉP Kártya birtokosokat, a szolgáltató elfogadóhelyeket, valamint a munkáltatókat is portálunkon. Ismerje meg a segítségünkkel a Széchenyi Pihenőkártya nyújtotta lehetőségeket, és vegye igénybe az egyre szélesebb körű szolgáltatásokat az egyes alszámlák keretének terhére.

A pihenés bankkártyája a legjobb úti társ. Belföldön szinte bárhol használható, ha szálláshelyet keres, finomat enne, vagy tartalmasan és változatosan töltené el szabadidejét. SZÉP és hasznos társ a mindennapok során, és az egészség megóvásának érdekében is. Használja bátran!

Forrás: SZÉP Kártya