Szerelem a mindennapokban

Milyen lehetőségeink vannak, hogy kimutassuk szerelmünket? Mi tartunk a legjobb módszernek? Egy csokor virág, egy apró ajándék, egy szerelmes sms? Bizony a technika fejlődése a szerelemre, mint emberi érzésre is nagy hatással van.

[wp_ad_camp_1]

Sokan azt mondják, mindez kortól függ, az idősek inkább a hagyományos szerelmes levél hívei, addig a fiatalok már különböző szerelmes smsek formájában fejezik ki érzéseiket. Lehet szidni a technikát, a mobiltelefonokat vagy az internetet, de tudomásul kell venni, hogy a világ jelentős mértékben megváltozott. Nézzük az előnyeit, a mobiltelefon hozzásegít ahhoz, hogy bárkit, bármikor elérjünk, ha eszünkbe jut, máris küldhetjük a szerelmes smst vagy mmst. Régen bizony több napig is tartott míg a szerelmes levél vagy képeslap odaért szerelmünkhöz.

Ma bizony felgyorsult a világ, minden sokkal gyorsabban történik, akár egyetlen üzenettel szakíthatunk, kiléphetünk egy kapcsolatból. Nyilván ennek vannak előnyei és hátrányai, de az egyre rohanó világunkban a mobiltelefon sokszor egy biztos pont, hisz biztosak lehetünk benne, hogy szeretteink a messzi távolból is könnyedén el tudnak minket érni. Korábban az egymástól távoli messzeségbe lakó nők és férfiak között nem igazán volt lehetséges az érintkezés, nem volt esély párkapcsolat kialakítására. Ma azonban rövid szöveges üzenetekkel smsben vagy rövid képi üzenetekben mms-ben, el tudjuk mondani párunknak, hogy mennyire nehezen viseljük a hiányát vagy éppen mennyire szeretjük őt és várjuk haza egy nem várt meglepetéssel.