Színvonalas műsorújság online

A mai világban már az interneten veszünk ruhákat, háztartási cikkeket, online foglalunk nyaralást, így természetes, hogy a TV világa is az internetre vándorolt, vagyis a műsorújságokat is meg lehet már manapság nézni az interneten. Mi is egy ilyen weboldalt indítottunk musor.tv címen, ahol megnézheti akár az egész heti műsort is.

[wp_ad_camp_1]

Műsorújság online elérhető mindenki számára teljesen díjtalanul a musor.tv weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön sem szeretne sorban állni az újságárusnál műsorújságért, hiszen kényelmesen, otthon a saját kanapéjáról megnézheti, hogy milyen műsorok, sorozatok és filmek lesznek a TV-ben ma, holnap, vagy akár egész héten. A Mozi+ az egyik legtöbbet megnézett csatorna weboldalunkon, és ez egy magyar TV-csatorna, amelyen kizárólag filmek nézhetők. A programot 2011. január 3-án indították el PRO4 néven. A legtöbb hazai csatornával ellentétben a PRO4 sorozatok és filmek széles választékát sugározta, kezdve a magyar és a nemzetközi klasszikusoktól a legújabb amerikai filmsikerekig. Fischer Gábor programigazgató a 2016. május 10-án megrendezett Média Hungary 2016 konferencián bejelentette, hogy a PRO4 Mozi + néven kerül áthelyezésre.

Az új márkanév 2016. július 11-én 6 órakor lépett hatályba, amikor visszaszámlálással elindította a promóciókat, és a Mozi + hivatalosan, 21 órakor indult el. Az első film, amelyet a csatornán sugároztak, a Z világháború volt. A musor.tv weboldalra kattintva megláthatja majd, hogy milyen sok funkcióval várja önöket weboldalunk, hiszen nálunk megtalálhatja azt is, hogy HD felbontásban lesznek nézhetőek a filmek vagy sem, valamint a korhatárokat is megtekintheti. Weboldalunkra kattintva minden műsorról és sorozatról rövid leírást olvashat és egy-egy képet is láthat a legfontosabb filmekből. Nálunk arra is van lehetősége, hogy elmentse kedvence csatornáit, így sokkal egyszerűbb lesz a böngészés.