Telt ajkak természetesen

A legtöbb nő csak álmodozik a telt, érzéki ajkakról. A szintetikus anyagokkal való felpumpálás nem mindig a legjobb megoldás, mivel káros következményekkel is járhat. Az ajkakat azonban természetes módszerekkel is dúsabbá varázsolhatjuk, feltéve, ha nap mint nap foglalkozunk velük.

[wp_ad_camp_1]

Fogmosás után érdemes a napi rutin részévé tenni az ajkak kefével való átdörzsölését is. Ezáltal nem csak az elhalt hámsejteket tudjuk eltávolítani, de fokozzuk a vérkeringést is, amitől az ajkak azonnal megduzzadnak. A kefére mézet vagy vazelint is tehetünk a hidratálás érdekében.

A legjobb természetes ajaknövelők az illóolajok. Ezeknek több változata is rendelkezik azzal a képességgel, hogy az ajkakat látványosan feltölti. Persze, a hatásuk nem tart annyi ideig, mint például a botoxé, de jó néhány órán át biztosan megmarad. A fahéjolaj számos ajaknövelő termék alapanyaga. Stimulálja az apró ereket, így pirosabbá és teltebbé teszi az ajkakat.

Adjunk néhány cseppet a szájfényünkhöz vagy ajakbalzsamhoz, így mindig kéznél lehet. Felvitelkor enyhén csípős érzést fogunk tapasztalni, de ez fokozatosan alábbhagy. A borsmenta és a cayenne bors illóolaja is hasonló eredményt hoz, használhatjuk őket kókuszolajhoz vagy mandulaolajhoz adva.

Léteznek különböző gyakorlatok, melyeket ha napi rendszerességgel legalább 1 hónapon keresztül végzünk, látványos lesz a hatásuk. Ha naponta 3-5 percen át fütyülünk, megerősíthetjük az ajkak izmait, akárcsak azzal, ha a úgy teszünk, mintha meg akarnánk csókolni valakit.