The Voice, az új műsor koncepció

A tehetségkutató műsorok kedvelőinek talán nem is kell bemutatni a The Voice címűt, amely már a világ számos országában nagy sikerrel fut a televíziók műsorán. Az eredetileg holland showműsor szabályrendszerére épült tehetségkutató Amerika, Anglia, Németország, Spanyolország, vagy Ausztrália után hazánkba is elérkezett, és a TV2 tűzi műsorára.

[wp_ad_camp_1]

A tehetségkutató szabályrendszere merőben eltérő az eddig megszokottaktól, itt ugyanis nem mindenki juthat el az első meghallgatásra, ezt ugyanis egy online meghallgatás előzi meg. A Voice weboldalára kattintva a valós adatokkal való regisztráció után már gyakorolhatunk is a Próbateremben, ahol értékelésre kerül majd a produkció mind előadásmód, mind hang tekintetében. Ellenben az online meghallgatással, itt annyiszor gyakorolhatsz, ahányszor csak szeretnél. A meghallgatás során beküldött videó azután kikerül majd a weboldalra, ahol értékelhetik azt a látogatók is.

A Voice készítői a legjobb 150 jelöltet várják a személyes meghallgatásra, ahol a Mestereknek nevezett zsűritagok háttal ülve hallgatják meg a produkciót, hogy a műsor szlogenjéhez hűen, valóban csak a hang számítson. E téren is újdonság a műsor koncepciója, s talán részben ennek is köszönhető, hogy olyan nagy sikernek örvend világszerte. A hazai széria zsűritagjai, akiknek csapataiba került tehetségek folyamatosan összemérik majd erejüket, Malek Andrea, Mező Mihály, Molnár Ferenc és Somló Tamás. A listát látva világosan látható, hogy pályájukon már mindannyian bizonyítottak.