VR játékok jó áron

A VR játékok segítségével egy teljesen új világot ismerhet meg, ezért érdemes szétnézni jobbnál jobb játékaink között. Bővebben a játékokról weboldalunkon olvashat majd.

[wp_ad_camp_1]

VR játékok várnak mindenkit aki kedveli az izgalmas és érdekes játékokat, tehát kattintson a badchickenvr.hu weboldalra és itt megtalálja a teljes játékkatalógust, ami több mint 100 játékból áll. Weboldalunkon találhat játékokat kezdőknek, és keményebb gémereknek is, de ha benéz hozzánk biztosan megtalálja azt a játékot, ami leginkább közel áll a szívéhez. Ha szeretné végre kilépni a valóságból, akkor itt a helye nálunk, hiszen ezek a VR játékok egy teljesen új dimenzióba repítik majd el. Széles játékkatalógusunkban olyan játékokkal találkozhat majd, mint a Tales of Escape, az Arizona Sunshine, a The Brookhaven Experiment, a Dreadhalls, vagy éppen az Elven Assassin. A VR technológia egyre csak fejlődik, éppen ezért manapság már nagyon profi VR játékokkal találkozhat, és a fejlesztők napról napra egyre többet tudnak kihozni ebből a technológiából.

Az Arizona Sunshine VR játék

Az Arizona Sunshine egy igazi kemény lövöldözős játék amelyben egy zombi apokalipszist kell túlélni. A játékban bármire lőhet ami mozog, tehát ha felesleges energiáit szeretné levezetni, akkor ez a játék tökéletes választásnak bizonyulhat majd. Az Arizona Sunshine egy amerikai sivatagban játszódik és a játékban 25 különböző fegyver megszerzésére lesz lehetőség, tehát gyűjtse be mindet! A játékot akár online is játszhatja majd multiplayer módban. Amennyiben bővebb leírást olvasna a játékkal kapcsolatban, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat, a badchickenvr.hu-t és itt mindent  szükséges részletet és információt megtudhat a játékról, ráadásul megtalálhatja majd teljes játékkatalógusunkat is a játékok árával együtt.