Weboldal készítés gyorsan, korrekt áron, garanciával

Az expressz-weboldalkeszites.hu oldalán minden olyan szolgáltatást megtalál, ami a weboldal készítéshez szükséges, ha rászánja magát az online jelenlétre. Foglalkozunk a weboldal készítés mellett keresőoptimalizálással, online marketinggel, szövegírással, tárhelyszolgáltatással és üzemeltetéssel, de tanácsadás kapcsán is várjuk az ügyfelek megkeresését. Ha ebben a témakörben érdekelt most vagy a közeljövőben, ne habozzon, hívjon bennünket és készséggel állunk rendelkezésükre a kérdéseik megválaszolását és a lehetőségek bemutatását illetően.

[wp_ad_camp_1]

Ma már luxus egy cégnek online jelenlét nélkül élni a mindennapjait, még akkor is, ha dübörög a termelés, a plafonon a profit. Egyik napról a másikra tudnak cégek a legmélyebbre süllyedni, és ugye magasról lehet nagyot esni. Jó példa rá a mostani koronavírus járvány is. A gazdaság és ipar különböző szegmenseinek egy részét jelentősen érintette az az intézkedéssorozat, amit a járvány kapcsán elrendeltek. Cégek ezrei dőltek be 2-3 hónap alatt, még olyanok is, akiknek pedig jelentős anyagi tartalékaik voltak. Ezért és az ehhez hasonló dolgok lehetséges bekövetkezte miatt kell mindenre felkészülnünk és a kihagyhatatlant – vagyis a saját internetes oldalunkat – nem kihagyni, hanem mihamarabb megtervezni elkészíteni, felépíteni.

A weboldal készítés kapcsán az első megbeszéléskor felmérjük az ügyfél igényeit a megjelenéssel kapcsolatban. Tisztázni kell a weboldalra kívánt funkciókat, megjelenést, grafikát, szerkezetet, színvilágot stb. Ha az ügyfélnek nincs elképzelése, természetesen saját kreativitásunkra hagyatkozunk és különböző arculatokat tervezünk, melyből az ügyfél kiválaszthatja a hozzá legközelebb álló ízlésvilágot.

Az anyagiakról is beszélünk, ugyanis nagyban befolyásolhatják a szűkös pénzügyi keretek az elképzeléseket negatív irányban. Ha nincs megfelelő tőke egy komolyabb weboldal elindításához, kompromisszumokat kell kötni és idővel fejleszteni az oldalt fokozatosan. Egy bemutatkozó weboldal kapcsán is lehetnek jelentős eltérések a weboldal készítés díjaiban. Ezek az eltérések bármilyen hihetetlen, a több százezres nagyságrendet is meghaladhatják. Az expressz-weboldalkeszites.hu oldalán egy hagyományos cégbemutató honlap 69-149 ezer forintig terjed. Az ilyeneket teljeskörűen kielégítő arany csomag díja is mindössze 149.000 Ft.

Természetesen vannak bonyolult weboldalak is, melyek túlmutatnak az informatív jellegen és komoly programozást igényelnek. Ezeknek a weboldalaknak az elkészítési díjai egyediek, minden esetben komoly előzetes megbeszélést igényelnek és a specifikációk leírása után határozhatók meg pontosan.

Keressenek minket az expressz-weboldalkeszites.hu oldalon található elérhetőségek egyikén.