Zöldkagyló kivonat kapszula rendelés a Biomax webshopban

Ha, ízületeit és porcait kínzó fájdalmaktól szenved, használjon Zöldkagyló kapszulát. Ez a készítmény könnyedén és hatásosan segít a fájdalmain!

[wp_ad_camp_1]

Zöldkagyló kivonat kapszula rendelés a Biomax webshopban, ahol akár azonnal megvásárolhatja a terméket, kedvező áron. A kapszula alapja az Új-Zélandon tenyésztett taréjos zöldkagyló, a Perna canaliculus. Ez a kivonat, több mint 13%-ban tartalmaz glukozaminglikánt, mely egy kenőanyag, ezért az ízületek működéséhez elengedhetetlen. Egy zöldkagyló 300 liter tengervizet képes magán átszűrni egy nap alatt, így a húsa gazdag biológiailag aktív anyagokban. Tartalmaz Omega-3 zsírsavat, mely szintén nagyon fontos a szervezetünk számára. Gyulladás csökkentő, a mozgásszervi betegségeket megelőzi, mellékhatások nélkül fejt ki jótékony hatást az időskori kopásra, a teniszkönyökre, a gyulladásos ízületekre, a reumatikus panaszokra, a sportsérülésekre, valamint a műtétek utáni szövet visszaállításra. 35 éve van forgalomba, miközben semmilyen káros hatását nem állapították meg.

A zöldkagyló kapszulák gluténmentes zselatinból készülnek, ami védi az emésztést. A hatóanyagok közvetlenül a vékonybél szakaszból szívódnak fel. Ezek a készítmények az ízületi nedvtermelést általában három hét alatt tökéletesítik, könnyebb mozgást, valamint az ízületek és csontok recsegésének csökkenését eredményezi. Jót tesz a haj, a bőr és a köröm minőségének. Termékeink közt megtalálható a Seatone zöldkagyló kapszula, melynek fogyasztásával mozgásunk könnyed és felszabadult lesz. A Seatone Restart és Seatone Sport Restart kapszula segíti az inak, a szalagok és az izmok sérüléseinek gyorsabb felépülését. A Sani-Prevent Csontpor egy szarvasmarha csontpor. Garantálja az összes csontalkotót a szervezet számára. Zöldkagyló kapszula rendelés és bővebb információ a zoldkagylo.biomax.hu oldalon.