A Grand Teton Nemzeti Park

A látványos hegyi kilátásokról és csillogó alpesi tavakról híres Grand Teton Nemzeti Park a Wyoming északnyugati részén, Jackson mellett található. Biztos, hogy a természet szerelmeseit és a szabadtér imádóit egyaránt örömmel tölti el, drámai tája és az érintetlen vadonja, amely szinte könyörög, hogy felfedezzék figyelemre méltó tájakkal és kilátásokkal, bárhová is megy.

Az 1929 -ben alapított Grand Teton, a tartomány legmagasabb csúcsa után kapta a nevét, amely elképesztően 13.775 láb magasra emelkedik. Messze odalent zöldellő erdők és csillogó tavak várják a túrázni vágyókat. A táj sokszínűsége miatt a Grand Teton Nemzeti Park rengeteg programot kínál a túrázástól, kerékpározástól és kempingezéstől a halászaton, úszáson és kajakozáson keresztül, még sziklamászást és síelést is kínálva. A Grand Teton egyik legnyereségesebb túrája, a fenomenális Paintbrush Canyon Trail elvezet sok varázslatos táj mellett, lenyűgöző kilátással és természettel, bárhová is néz. Bár meglehetősen hosszú és megerőltető, a félelmetes ösvény mindenképpen megéri a lenyűgöző látnivalók miatt.

Alig több mint 9 mérföld hosszúságban kanyarog az út a félreeső tavak partjain, zord gerincek felett és hatalmas hegycsúcsok alatt. Nagyon népszerű a természet szerelmesei és a szabadtéri szerelmesek körében. A String-tónál kezdődik, majd meredeken emelkedik fel az Ecset-kanyonon keresztül, amíg el nem éri az idilli Holly-tavat, amelyet csodálatos hegyek gyűrűznek be. Barangoló útvonala során az ösvény majdnem 4000 láb magasra emelkedik, legmagasabb pontja a Paintbrush Divide, amely 10.700 méter magasra emelkedik. Különösen szívós túrázók is folytathatják a Cascade Canyon Trail mentén, amely egy nagy hurkot képez a nyomvonallal. A Jackson-tó déli partja mentén található a szép kis Szent Szíve-kápolna, amely nagyon népszerű fotóhely és esküvői helyszín.