A legjobb Acer laptopok 2020-ban

Az energia és a megfizethetőség a legfontosabb jellemzője a legjobb 2020-as Acer laptopoknak. Ezek a hordozható készülékek csúcsteljesítményt és rendkívüli megbízhatóságot biztosítanak anélkül, hogy egy vagyont kéne értük fizetni. Ennek oka az, hogy az Acer szinonimájává vált a megfizethetőségnek, és a költségvetés-gondolkodású vásárlók számára megfizethető áron kínáltak lehetőségeket, és ez kiterjed a laptop sorozataira is.

[wp_ad_camp_1]

Az Acer Swift 3 szerény külsején kívül egy kiváló laptopot kaphat, amely rengeteg energiával jár, ez pedig jó lehet a munka és a tanulás számára is. A Swift 3 egy olcsó laptop; a sima alváz azonban teljesen alumínium és húsos alkatrészekkel van tele. A teljesítmény szempontjából meglepően közel áll a sokkal drágább Microsoft Surface laptophoz. Kijelzője kissé alacsonyabb, de a kettő egyébként feltűnően hasonló – az ár kivételével. A félelmetes Acer ConceptD 7 képes olyan összetett és igényes feladatok kezelésére, mint például az intenzív videószerkesztés és a 3D-s tervezés, nagyrészt az Nvidia RTX grafikájának köszönhetően. Kifejezetten a kreatív szakemberek számára tervezve büszkélkedhet azzal a puszta energiával, amelyet csak gamer laptopokon talál meg.

A kiváló teljesítménye mellett tisztességes portválasztást kínál, minimalista szilárdfehér kialakítással és a lenyűgöző Pantone által jóváhagyott 4K IPS-kijelzővel. Nyilvánvalóan ez még mindig meglehetősen drága, de egyetlen profi eszköz sem olcsó. Jellemző, hogy a mindennapi megterhelés nem jelent semmit az Acer Swift 5 számára, amely elegendő a webdizájn és a szórakozás kezeléséhez, és egy egész napot kibír töltés nélkül. Kétségkívül ez az egyik legjobb Acer laptop, amelyet a cég valaha kiadott. De ez még nem minden: a teljesítményén kívül lenyűgöző kijelzője is van, amelyen minden film vagy játék gyönyörűnek tűnik. Nem tökéletes, de egyik hibája sem elég súlyos ahhoz, hogy elhárítsa a potenciális vásárlókat.