A legjobb Google Pixel készülékek

Útmutatónk a legjobb Google Pixel telefonokhoz a közelmúltban egy új kiegészítést kapott a Google Pixel 5 kiadásának köszönhetően. Meglepően megfizethető utódja ez a Pixel 4-nek.

[wp_ad_camp_1]

A Google évente nem ad ki annyi készüléket, mint más vállalatok, de még így is nehéz kidolgozni, hogy melyik telefon a megfelelő az Ön számára. Előfordulhat, hogy a Google Pixel 5 elvet néhány fejlett funkciót az elődjéhez képest, de ez azt jelenti, hogy egy egyszerűsített telefont kap, amely még mindig mindent megtesz, amit csak akar, versenyképes áron. A kiemelkedő funkció a Pixel 5 fényképezőgép-szoftvere, rengeteg különféle szerkesztőeszközzel és több módszerrel a jobb képalkotáshoz. A telefon a korábbinál is kiválóbb akkumulátor-élettartamot kínál az Extreme Battery Saver szolgáltatás biztonsági mentési tervének köszönhetően, amely lemerüléskor a dolgokat egészen az alapokig hozza vissza.

Ez az apróság a Google Pixel 5 tiszta Android kezelőfelületével együtt vonzó ajánlattá teszi méghozzá jó áron. A Google Pixel 4 XL csúcskategóriás kamerával, kiváló minőségű kijelzővel, két szelfikamerával és néhány olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket csak a Pixel 4 termékcsaládhoz terveztek, mint például a Soli, érintés nélküli kézmozdulatokkal. Bizony, a telefon néhány szempontból kissé lemaradt – chipkészlete még a kiadáskor is kissé régies volt, akkumulátora meglehetősen kicsi, és nincs akkora tárhelye, mint egyes telefonoknak. De az erősségei meghaladják a gyengeségeit, és ezért olyan magas ebben a listán. A Google Pixel 3 XL az egyik legrégebbi telefon ezen a listán, de ennek eredményeként megfizethetőbb, mint néhány másik, ezért ajánlhatjuk Önnek. A Pixel 3 XL nagyszerű fényképezőgéppel rendelkezik, amire a Pixel telefonoktól számítottunk, de kiváló minőségű képernyője van, és a Pixel telefonhoz kissé szokatlan módon hosszú élettartamú akkumulátorral is rendelkezik.