A legjobb látnivalók Roswellben

Ha megnézzük Roswellt a térképen első pillantásra, egy kis, csendes városnak tűnik Új-Mexikó délkeleti részének távoli részén. Talán így is lett volna, ha nincs az 1947-es furcsa roswelli incidens.

Ehelyett Roswell személyisége egy teljesen más irányba kalandozott, és furcsa turisztikai célponttá vált. A város nagy része úgy döntött, hogy felkarolja ezt az újonnan megtalált személyiséget, ami rengeteg tennivalóhoz vezet Roswellben, amelyek segítségével szabadjára engedheti belső furcsaságait. De az idegen ihletésű múzeumok, különleges látnivalók és épületek között ugyanaz a bájos város marad amilyen volt. Olyan, amely egy neves művészközösségnek ad otthont, és csak percekre található a ritka földrajztól, beleértve az állami parkokat és a vadon élő állatok menedékét. Ha az időjárás nem ideális Roswellben, az nem jelenti azt, hogy nem indulhat el egy kalandra. A Roswell UFO Spacewalk egy izgalmas beltéri szórakoztató központ, amely egy interaktív művészeti kiállítás része is.

Akár családjával, akár barátaival, akár partnerével utazik, sok minden szórakoztatja. A szórakozás egy része magában foglalja a világűrben való repülés érzését, valamint az UFO-n való átsétálás lehetőségét. Ez nem egy alapvető UFO, a központ némi kreatív szabadságot vállal, hogy biztosítsa az UFO-t a legújabb technológiával, csillogó fényekkel és egy-két barátságos idegennel. Roswell felfedezése során rengeteg tapasztalatot szerezhet a város szeretetéről, az ufókról és az idegenekről. Különös története önálló életet élt. De annak érdekében, hogy megemlékezzen a Roswell-ben töltött időről, a roswelli incidens helyszínéről, meg kell állnia az Alien Zone Area 51-nél. A szórakoztató attrakcióban számos szoba található az idegenekkel való fényképezéshez, amelyekből egy vidám fotóalbum készíthető. Van egy bolt is, amely tele van ruhákkal, felszerelésekkel és ajándéktárgyakkal, amelyeket az 51-es körzet és a városszerte lezajlott furcsa események ihlettek.