A legjobb programok Santa Monicában

A huszadik század eleje óta Santa Monica népszerű tengerparti üdülőhely, és könnyen belátható, miért. Gyönyörű tengerpartja és nyüzsgő mólója mellett a város meleg időjárásáról, nyugodt hangulatáról és virágzó alternatívájáról híres.

Míg a legtöbb ember a napsütés, a tenger és a homok miatt látogat el ide, Santa Monica egyéb tevékenységei közé tartozik a finom vacsora és a vásárlás, valamint a kiváló múzeumok és a gazdapiacok felfedezése. Ezen kívül rengeteg csodálatos vízi sport és szabadtéri tevékenység, valamint művészeti galériák, akvárium és vidámpark is elérhető itt. Mivel három oldalról Los Angeles veszi körül, a SaMo remek kiindulópont a turistalátványosságok megtekintéséhez, vagy a kikapcsolódáshoz. A város arany homokja mellett fekszik az Annenberg Community Beach House, amely mindenféle szórakoztató tevékenységet kínál. A városközponttól és a mólótól északra fekvő fantasztikus létesítmény mindent tartalmaz, a játszóterektől és a medencétől a röplabda- és teniszpályákig. 1929 -ben építették Marion Davies színésznőnek, ebben a hatalmas kastélyban látta vendégül Hollywood elitjét a kaliforniai Gold Coast korszakában. Míg a ház nagy részét lebontották, a történelmi medence, a nagy vendégház és a megmaradt gyönyörű területek emlékeznek a húszas évekre.

A hatalmas Santa Monica-hegység nemzeti rekreációs területe csak egy rövid autóútra fekszik a belvárostól északnyugatra. Több mint húsz különböző parkból áll, mindent tartalmaz, a strandoktól és a hegyektől a kanyonokig, völgyekig és erdőkig. Az 1978 -as megalakulás óta a védett terület jelentősen megnőtt, és mára a világ legnagyobb városi nemzeti parkja. Míg egyes parkok a Csendes -óceánra néznek, és védett öblöket és partokat foglalnak magukban, mások a szárnyaló hegyek között helyezkednek el, vagy hatalmas völgyekben rejtőznek. Festői pompája miatt a nemzeti üdülőterület nagyon népszerű a helyiek és a turisták körében, és remek túrázást, hegyi kerékpározást és lovaglást kínál.