A Pine Smart képes a vizeletből kimutatni a húgyúti fertőzést

A Pine Smart előnyei a következők: a húgyúti fertőzést korán észlelheti, és korábban mehet orvoshoz. Ez megoldást jelent a gyermekek vizelési nehézségeire. A korai kezelés megkezdésével a betegség rövidebb idő alatt és enyhébb gyógyszerekkel leküzdhető, így védve gyermeke veséinek egészségét. Segít a húgyúti fertőzések felderítésében, amelyek semmilyen tünetet nem mutatnak.

[wp_ad_camp_1]

A Pine Smart a világ első és az egyetlen pelenkája, amely képes a vizeletből kimutatni a húgyúti fertőzést. Mi a húgyúti fertőzés? A húgyúti fertőzés olyan fertőzés, amely a húgyutak bármely részét érinti. Ha a mikroorganizmus szaporodik a vizeletben, húgyúti fertőzés lép fel. Ez az egyik vezető bakteriális fertőzés a gyermekek és az újszülöttek körében. Előfordulási aránya 10%, és bár ez az arány magasabb a lányoknál, életkor és faj szerint változik. Hogyan állapítható meg a húgyúti fertőzés? Gyors vizeletvizsgálatokat, például vizeletmikroszkópiát (baktériumok és fehérvérsejtek), vizeletcsíkot, valamint a leukocita-észteráz és a nitrit meghatározását gyakran használják a gyermekek korai húgyúti fertőzésének diagnosztizálásában és nyomon követésében. A folytatásban alkalmazandó antibiotikumok végső diagnosztizálásához és kiválasztásához azonban vizelettenyésztés ajánlott.

Miért fontosabb a nitritmeghatározás? A húgyúti fertőzés kimutatására használt tesztek összehasonlításakor a nitrit teszt specifitása magasabb, mint a többi vizsgálaté. Miért válassza tehát a Pine Smart-ot? Segíti a családokat, hogy a tudatosság növelésével minél előbb elérjék az orvost. Segít az orvosoknak kiválasztani azokat a betegeket, akiknek kezelésre van szükségük. Folyamatos ellenőrzéssel hozzájárul a felesleges antibiotikum-használat megelőzéséhez, ezért érdemes kipróbálni a Pine Smart pelenkákat. További részletekért és a teljes leírásért nem árt fellátogatni a pinesmart.hu weboldalt.