A Porzelack szőnyegtisztító a legjobb megoldás

Minden lakásban, de főleg a szállodákban és éttermekben a szőnyeg és kárpittisztítás a legidőigényesebb munka. Ez mellett bonyolult is, ha a teljes tisztaság elérése és a szép végeredmény a cél. Senki kedvenc feladatai közé nem tartozik, viszont a rendszeres tisztítás rendkívül fontos.

[wp_ad_camp_1]

A Porzelack szőnyegtisztító lehet a legjobb megoldás, mellyel gyorsan és alaposan végezhet a tisztítással, történjen az kézzel vagy géppel, egyaránt hatásos munka lesz a végeredmény. Ennek a kiváló terméknek a vásárlását gyorsan, kényelmesen és alacsony áron megteheti, a porzelackhungary.hu oldalon. Ezzel a tisztítószerrel nemcsak a szőnyeg, de a kárpittisztítást is elvégezheti. Erőteljes szennyoldó és szennylazító képességekkel bír.

Minden koszos szőnyeggel és kárpittal képes csodát művelni. A termék környezetbarát, mivel semmiféle mérgező anyagot nem tartalmaz, és könnyen lebomlik. Használata egyszerű, a koncentrátum 1:4-es aránytól 1:10-esig hígítható. Csak egy szórófejjel rá kell permetezni a tisztítandó felületre, amit egy mikor szálas kendő segítségével felhabosíthatunk. Ezután pár percig állni hagyjuk, ez idő alatt a készítmény kifejti tisztító hatását. A hatás kifejtésére nincs megszabott idő, mivel ez a szennyeződés nagyságától függ. A letelt időt követően, nedves porszívó használatával ki tudjuk szívni a szennyeződéseket a kárpitból vagy a szőnyegből.

Próbálja ki a Porzelack német gyártó egyéb termékeit is, melyek szintén magas minőséggel bírnak, és biztosítják a vásárlók számára az ötcsillagos tisztaságot. Webáruházunkból a szőnyegtisztítószeren kívül, rendelhet még padlótisztítót, olajeltávolítót, szagsemlegesítőt, valamint autótisztító és ápoló szereket is. Ha nálunk vásárol, rendelését már két munkanapon belül teljesítjük. Áraink kedvezőek, termékeink minőségesek, és mindenki számára garantáljuk, hogy használatukkal hatékony tisztítási folyamatokat végezhetnek.