A Samsung Galaxy Z Fold 3 és a Z Flip 3 specifikációk

Még nem hallottunk nagyon sokat a Samsung Galaxy Z Fold 3-ról és a Samsung Galaxy Z Flip 3-ról, de egy új kiszivárgott információ még néhány lehetséges részletet feltárt róluk, és közben képet adott arról, hogy mikor jönnek ki. A SamMobile szerint a Samsung Galaxy Z Fold 3 legalább 256 GB-os tárhellyel rendelkezik, ami nem meglepő, tekintve, hogy a Samsung Galaxy Z Fold 2 is ennyi hellyel érkezett.

[wp_ad_camp_1]

Ezenkívül a Z Fold 3 állítólag Android 11-et futtat a Samsung One UI 3.5-ével, és az SM-F926 modellszámmal rendelkezik. A Samsung Galaxy Z Flip 3 időközben láthatóan 128 GB-os és 256 GB-os kapacitással is rendelkezik. Ezek közül a kisebb valójában elmarad az elődeitől, amelyek csak 256 GB-os tárhellyel érkeztek, így talán ez azt jelenti, hogy a Z Flip 3 alacsonyabb kikiáltási árral rendelkezik. Mindenesetre azt is mondják, hogy az Android 11-et One UI 3.5-vel futtatja, és az SM-F711 modellszámmal rendelkezik. Vannak, akik azt mondják, hogy nem láttak bizonyítékot arra, hogy a munkálatokban a Samsung Galaxy Z Fold ’Lite’ modellje szerepelne, amiről egykor pletykák voltak.

Ez nem azt jelenti, hogy nem jön, csak azt, hogy ez a forrás nem tud még erről a készülékről több információt. Tehát ez a kiszivárgott információ nem tűnhet soknak, mégis a One UI 3.5 említése határozottan arra utal, hogy mindkét telefon az év második felében landol (feltéve, hogy ezek az adatok pontosak). Ez azért van, mert a Samsung csak most indította el a One UI 3.1-et a Samsung Galaxy S21 kínálat mellett, és a múltbeli forma alapján a következő nagy One UI-frissítés valószínűleg az év második felében fog landolni. Általában egy új Samsung Galaxy Note modellel dobják piacra augusztusban, és bár felmerül a kérdés, hogy lesz-e még Samsung Galaxy Note 20, még mindig nézhetjük a szoftver időkeretét.