Apple Watch 6 részletes áttekintés

Az Apple Watch 6 (vagy az Apple Watch Series 6) a vállalat legújabb órája az Apple Watch SE mellett, amely egyidejűleg indult el vele.

[wp_ad_camp_1]

Az Apple órák népszerűsége olyan mértékben növekszik, hogy a legtöbben már tudják, hogy egy kicsi, második képernyőről van szó, amelyek összekapcsolják iPhone készülékét a hordhatóval, és elgondolkodhat azon, hogy az új eszköz kínál-e valami masszívan csábítót; ha régebbi modellről szeretne frissíteni, akkor különösképpen szívesen megismerheti az újdonságokat. Az OLED technológiát használó kijelző olyan fényes és tiszta, mint máskor- az Apple állításai ellenére sem vettünk észre semmi extra fényerőt, de a gazdag színeknek és a jó kontrasztnak köszönhetően soha nem küzdöttünk a kijelző elolvasásával. Akárcsak az elmúlt években, a fitnesz áll az új Apple Watch kulcsfontosságú témájában, és kiemelkedőbb, mint valaha. Egy új érzékelő lehetővé teszi, hogy lássa, mennyire jól telített a vére azzal oxigénnel.

Az Apple azonban egyértelművé tette, hogy ez nem orvosi eszköz, és csak az általános erőnlét vagy wellness figyelésére használható – így bár érdekes dolog időről időre megnézni, nem annyira fontos. Nagyobb érdeklődésre tart számot az Apple új Fitness Plus szolgáltatása, amely lehetővé teszi a Watch felhasználók számára, hogy bárhol is legyenek, interakcióban legyenek a fitnesz edzéssel – és minden új Apple Watch három ingyenes hónapos edzéssel jár majd. Átfogó fitneszkövetőként az Apple Watch 6 hihetetlen előnyökkel rendelkezik – nagyszerű tevékenységkövetés, jó figyelés és motiváció az aktív megmaradáshoz, a megfigyelt tevékenységek széles skálája – de még mindig nincs komoly lépés a „profi mód” felé akik más szintre akarják emelni fittségüket. Mindenképpen van olyan potenciál az Apple-nél, amelyet nem használ ki.