Az amerikai Grand Canyon

A Colorado-folyó legjobb munkája az ikonikus Grand Canyon kifaragása volt az elmúlt hat millió évben. A Grand Canyon Nemzeti Park az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb parkja, egy sivatagi paradicsom, amelyet világszerte elismertek.

Függetlenül attól, hogy szeret utazni, valami felejthetetlen vár itt önre. A Grand Canyon számos akadálymentesített túrát kínál látványos kilátásokhoz, valamint epikus túrákat egészen a folyóig. Bármilyen legyen is a kedve, engedje meg, hogy végig vezessük Önt a Grand Canyon legjobb tennivalóin. A Grand Canyon északi peremének egyik legszebb kilátása, amely megáll a Royal-foknál, kötelező a parkban való utazás során. Az északi perem legdélibb pontján a Cape Royal hihetetlen, 270 fokos kilátást nyújt. A perem szélétől északra a Márvány -kanyonig, délen pedig a Sivatagi Palisadéig lehet látni. A lenyűgöző kilátáshoz vezető út igazi kaland. Több mint 50 mérföldre délre a Jacob-tótól élvezze a kanyargós és gyakran keskeny útszakaszt erdős völgyeken és a Kaibab -fennsíkon. A Grand Canyon Nemzeti Parkban a híres Colorado folyón csak a Navajo hídon lehet átkelni. Amikor a híd az 1920-as években megnyílt, a látogatók nem csak a folyami kompok használatát hagyhatták abba, de a Navajo híd a maga nemében a legmagasabb híd lett a világon.

A Colorado folyó felett 450 láb felett álló Navajo híd 66 évig szállította az utazókat. 1995 -ben egy modern híd épült bátyja mellé, átvéve a forgalom nagy részét. Ma végig sétálhat az eredetin, és kivételes kilátást nyújt a nemzeti parkra és a hullámzó Colorado -folyóra. Azok, akik a déli bejárat felől lépnek be a nemzeti parkba, feltétlenül álljanak meg a Grand Canyon Látogatóközpontban. A központ nagyszerű betekintést nyújt a park történetébe és geológiájába, ami segít azoknak, akik először fedezik fel a régiót. A Grand Canyon vad és fejlődő környezet, amely befolyásolja a túraútvonalak és kempingek elérhetőségét.