Biztonságban az építkezés tervezésétől a kivitelezéséig

Egy épület tényleges felépülését megelőző szakasz a tervezés. Ebben a fázisban is ajánlott már olyan szakértőkre bízni a munkát, akiknek nem csupán kellő ismeretük van e munkafolyamatot és a kivitelezést illetően, de nagyon sok tapasztalattal is rendelkeznek. A legjobb döntés pedig az, ha mindkét munkafolyamatot, a tervezést és a kivitelezést is, egy vállalkozóra, mérnökcsapatra bízzuk. Az Épülettervezés és Építés mindkét tevékenység területen igen színvonalas szolgáltatást nyújt.

[wp_ad_camp_1]

A tervezés és kivitelezés két nagyon szorosan összefüggő, összetartozó folyamat. A tervezés során determináljuk azt a létesítményt, melynek belső funkcionális kialakítása és a külső megjelenése együttesen adja majd azt az otthont, melyet a megrendelő előzetesen elképzelt, megálmodott. Egyidejűleg pedig meghatározzuk a műszaki tartalmat és a majd ebből következő költségeket.

Mindezekből kitűnik, hogy a két munkafázis igen felkészült szakembert igényel, aki a munka kezdetétől a végéig kíséri az épület megszületését. A két munkafázis tehát szinte megköveteli, hogy szoros együttműködés jöjjön létre közöttük. Természetesen célszerű azonnal olyan mérnököt keresni, aki mindkettőt elvégzi. A tervezés folyamatában már előre kell látni a kivitelezés költségeit. Ha minket választ, a költségvetést a tervezés fázisában elkészítjük. A folyamatos költségellenőrzés felügyeletének köszönhetően pedig a kivitelezés szakaszában sem fogunk majd változtatni rajta.

Ha úgy dönt, minket bíz meg leendő otthonának megépítésével, biztos kezekben tudhatja majd a tervezés és a kivitelezés folyamatát is. Ha felkeltettük érdeklődését, és szívesen olvasna rólunk bővebben is, látogasson el honlapunkra, a http://tervezes-epites.hu oldalra.