Egyszerű módszerek a citrom használatára, hogy megszabaduljon a sötét ajkaktól

A káros napsugarak, a nem megfelelő ajakápolás, a dohányzás, a túlzott tea- vagy kávéfogyasztás és az olcsó ajaktermék a sötétebb és pigmentáltabb ajkakat eredményezhetik. Mindannyian mindig arról álmodozunk, hogy olyan rózsaszín és puhább ajkakkal pompázunk, amelyeknek nincs szükségük mesterséges árnyalatra, hogy szépek legyenek.

Ezeknek a sötét ajkaknak köszönhetően félünk az alapvető, színezetlen ajakbalzsamot használni, és a színezettet választjuk az elszíneződés és a pigmentáció fedezésére. Biztos hallott már otthoni megoldásokról, amelyek biztosítják a rózsaszín ajkak megjelenését. A citrom ezen orvoslatok egyik alapvető összetevője. A citrom természetes fehérítő tulajdonságokkal és C-vitaminnal rendelkezik, amely segít meggyógyítani a repedezett és sötét ajkakat, hogy felfedje a gyönyörű rózsaszín ajkakat. A rózsaszín ajkak megszerzéséhez különféle módokon használhat citromot. Néhány csepp friss citromlé csodálatosan hat a sötét és pigmentált ajkakra. Használhat citromlevet közvetlenül az ajkakon, vagy hígíthatja vízben, és használhatja így is. Naponta 30 percig használhatja, hogy megkapja a gyönyörű rózsás ajkakat.

A bőrünkhöz hasonlóan az ajkaink is rendszeres hámlasztást igényelnek, hogy eltávolítsák a fakó és elhalt bőrt. A sérült és fakó bőrsejtek eltávolítása a fontos lépés az egészséges rózsás ajkak felé. Itt nem használhatja szokásos ajak hámlasztóját, de egyszerűen elkészítheti otthon citrommal. Csak gyűjtsön össze két összetevőt: Citrom szeletet és cukor granulátumot. Szórjon néhány cukor granulátumot a citromszeletre, és dörzsölje át ajkait ezzel a szelettel, hogy eltávolítsa az ajkak sötétségét. Ha az ajkak irritáltak és sérültek a túlzott napsugárzás miatt, akkor próbálja ki ezt a citromos gyógymódot. Ez a gyógyszer megnyugtatja az ajkakat és halványítja is őket. Vegyünk egyenlő mennyiségű citromlevet, mézet és glicerint. Használja az ajkakon lefekvés előtt, és reggel mossa le.