Fekve tekerős zsírégető élmény, az infrashape

Amikor a zsírégetés és az innováció találkozik, létrejön valami igazán nagyszerű és szórakoztató dolog. Azt mind tudjuk, hogy a rendszeres testmozgás jótékonyan hat a plusz kilók ellen. A szokványos edzési módszerek azonban néha már unalmasak lehetnek. Ha valami igazán új és hatékony dolgot szeretnénk kipróbálni, érdemes felkeresni egy infrashape edzőgépet.

Az infrashape, vagy infratrainer egy valóban innovatív megoldás. Hatalmas népszerűségnek örvend leginkább a hölgyek körében. Maga a gép egy modern, kapszulára emlékeztető berendezés, melyben fekvő testhelyzetben lehet kerékpározásnak megfelelő edzésmunkát végezni. A test alsó része a gép kapszula-részében van, edzés közben hajtjuk a pedálokat, mint a biciklin. Eközben az infra lámpa olyan hőt termel, mely igazán izzasztó élményt nyújt. A hőhatást a vákuum masszázs is kiegészíti, az edzésmódszer így nagyban felpörgeti az anyagcserét. Ez az edzésmódszer kiváló megoldást nyújthat, ha a narancsbőrt szeretnénk eltüntetni. Az izzasztó aerob edzés, melyet a géppel végzünk, valamint megfelelő táplálkozás és tudatosság megoldást kínálhat e bosszantó bőrproblémára.

Az infratrainer használata igazán izzasztó mozgásforma. Az infrashape segítséget nyújt abban, hogy méregtelenítsük szervezetünket. Azt viszont mindenképp szem előtt kell tartani, hogy egy ilyen edzésprogram során komoly folyadékveszteséget könyvel el a szervezetünk. Az aktív aerob edzés alatt, és azt követően is fontos, hogy megfelelően kompenzáljuk az izzadásból adódó folyadékvesztést. A legjobb azonban az, hogy ha elsősorban túlsúlytól szeretnénk megszabadulni, viszont nem szeretnénk terhelni az ízületeket, ez a fekvőkerékpár kimondottan jó választás lehet. Mivel az edzésmunkát fekvő testhelyzetben végezzük, az edzés nem terheli sem a gerincet, sem az ízületeket. Egy próbát mindenképp megér!