Félelmetes helikopteres túrák a világ minden tájáról

A helikopteres túrák nemcsak igazán egyedi kilátást nyújtanak a látogatóknak a városra vagy a környékre, hanem izgalmas és szórakoztató élményt nyújtanak. Ezenkívül a helikopteres túrák gyakran az egyetlen módjai annak, hogy a látogatók élvezhessék a régió távolabbi területeinek megtekintését.

[wp_ad_camp_1]

A fokvárosi helikopteres út során a látogatók két óceánt, az Indiát és az Atlanti-óceánt tekinthetik meg egy túra során. A szerencsések elcsíphetik a csodálatos Tizenkét Apostol hegyláncot és a festői hegy környékét, amely Afrika egyik legnagyobb természeti csodája. Ahogy repülnek Fokváros Muizenberg tengerpartja felett, a helikopterben ülők még alkalmat kaphatnak arra is, hogy észrevegyék a környék híres és ijesztő nagy fehér cápáit. Kevés olyan látványos hely van a világon, mint az Iguazu-vízesés, amely Brazília és Argentína határában található. Az Iguazu-vízesés, amely valójában mintegy 275 különálló kisebb vízesésből áll, 2,5 km-re (1,7 mérföldre) kiterjedve, a természet egyik nagy csodája volt. Ez egyben a világ egyik legnagyobb vízesése. A helikopteres túra mindenképpen az egyik legjobb módja ennek a hatalmas vízesésnek a megtekintésére. A zuhatag felett repülve a látogatók madártávlatból megtekinthetik híres Ördögök torkának környékét, valamint az azt körülvevő gyönyörű zöldellő dzsungelt.

A Hawaii-szigetek látogatói számos különféle helikopteres túra közül választhatnak. Például vannak olyan járatok, amelyek a vendégeket a lávafolyások és a vulkánok, valamint a lenyűgöző vízesések felett vezetik át a hawaii Big Islanden. Miközben a sziget fölött az ananász ültetvényein, a Keehi-lagúnán, a Hanauma-öbölön és a lenyűgöző Sacred-vízesés felett repülnek, láthatják a sziget egyik oldalát, amelyet sok más turista soha nem látott még. Ezenkívül egy helikopteres túra a legjobb módja annak, hogy megnézzük a gyönyörű Kauai-szigetet és annak 23 km-es (14 mérföld) látványos és puszta tengeri szikláit.