Hogyan lehet megszabadulni az oposszumtól

Az oposszum éjszakai erszényes állat. Ez az emlős nem rágcsáló az arca és a farka patkányszerű megjelenése ellenére. Más erszényes állatokhoz hasonlóan az oposszum fejletlenül születik. Emiatt korai életét anyja táskájában tölti.

Egy felnőttoposszum 24–40 hüvelyk hosszú lesz, és 10–12 hüvelyk hosszú farokkal rendelkezik. A farok feszes; az oposszum farkát az ágak köré tekeri, hogy stabilizálja magát mászás közben. Vastag, szürke szőrzete van. Vannak előnyei és hátrányai annak, ha birtokában vannak oposszumok, de sokan az utóbbira összpontosítanak, és úgy döntenek, hogy megszabadulnak az állatoktól. A pozitívum az, hogy a oposszumok számos állatot esznek, amelyeket a legtöbb ember kifogásolhatónak talál, beleértve a kígyókat (még a mérgeskígyókat is). Ennek az előnyeit egyes emberek leírják, mert az oposszumok kellemetlenségeket is okoznak az ingatlannak. Azt a tényezőt is figyelembe kell venni, hogy ijesztőek. Ha sziszegő oposszummal találja szembe magát és meglátja fenyegető fogait, miközben éjszaka szórakozottan sétál a komposztládájához, megijedhet.

Lényegében a hirtelen kitörő víz megjelenése elriasztja az állatot. Itt az elv az, hogy ultrahangos hullámokkal taszítsuk el az oposszumokat. Mint a mozgással aktivált szórófejek, ezek a termékek biztonságosak (emberek és háziállatok, valamint kártevők számára) és zavartalanok. Vannak ultrahangos kártevőirtók, amelyek LED-es villogásokat is tartalmaznak, ami tovább bosszantja az oposszumokat. Napenergiával indítható. Tekintettel minden tényezőre, az elektronikus riasztószerek a legjobbak az állások elűzésére. A kémiai riasztószerek a legkevésbé hatékony intézkedések az oposszumok ellen, részben azért, mert újra kell alkalmazni őket, amikor elveszítik a hatékonyságukat eső után. Használjon vegyszerriasztó szereket az itt bemutatott többi lépéssel együtt, hogy növelje a siker esélyét.