Huawei P40 okostelefon áttekintés

A Huawei P40 egy csúcstelefon, fantasztikus hardverekkel kombinálva, hogy lenyűgöző élményt nyújtson a kamera, az akkumulátor élettartama és számos más, a modern okostelefontól igényelt csúcskategóriás szolgáltatás tekintetében.

[wp_ad_camp_1]

Csakúgy, mint minden újabb Huawei telefont, a P40-et is akadályozza a szoftvere. Az amerikai Huawei-tilalom korlátozta a kínai vállalat számára a Google Mobile Services alkalmazások használatát, így most sokkal korlátozottabb élményben lehet része. Ez leginkább a Google Play Store funkcionalitásának hiánya miatt van, és bár a Huawei AppGallery – a vállalat alternatív alkalmazásboltja – valóban számos alkalmazást kínál, a Huawei számára nehéz versenyezni azzal a Google behemóttal, amelyre sok fejlesztő évek óta esküszik. A P40 nem olyan csúcskategóriás, mint a mellette bejelentett Huawei P40 Pro, vagy a Huawei P40 Pro Plus, de mégis lenyűgöző hardver, ha sikerül legyőzni a szoftveres problémákat. Tehát a kirívó kérdés egyszerűen a szoftverek korlátozása, ami miatt a Huawei P40 nehezen ajánlható termék az olyan piacokon, mint az Egyesült Királyság vagy Ausztrália.

Egyes régiókban magasabb tárolási változatok vannak, de az ára a 8 GB RAM-ra és a 128 GB-os tárhelyre vonatkozik, ami mind az Egyesült Királyságban, mind Ausztráliában a leggyakoribb. A Huawei okostelefonok jelenleg nem érhetők el amerikai fuvarozóktól vagy az ottani nagykereskedőktől, bár ezek megvásárlása még mindig lehetséges. Ez általában magasabb költségeket jelent, vagy nem ellenőrzött online kiskereskedőkre támaszkodik, és előfordulhat, hogy a szoftver nincs optimalizálva az amerikai hálózatokhoz. A Huawei P40 kihagyja a P40 Pro készülékén található „Quad-curve Overflow Display” kijelzőt, így az elülső lapos üveglapjával sokkal hagyományosabbnak tűnik. Ennek ellenére még mindig vonzó megjelenésű eszköz.