Így használd eredményesen a társkereső oldalakat!

Modern, rohanó világunkban teljesen átalakult a párkeresés folyamata. Noha még mindig akad példa bőven a klasszikus ismerkedésre, sok esetben az idő és a valódi társas kapcsolatok hiánya miatt rengetegen kényszerülnek arra, hogy egyéb alternatív módokon keressék életük párját.

Nem véletlen, hogy a társkereső oldalak ekkora népszerűségnek örvendenek, hisz számtalan olyan problémára egyszerű választ adnak, amelyek amúgy csak nagyon nehezen lennének kikerülhetőek. Nem számít a két ember közti távolság, sőt, még az időbeosztás sem, ráadásul rendkívül eredményorientált az egész felépítésük, hisz pár másodperc – de maximum 1-2 perc – alatt el tudjuk dönteni, hogy érdekesnek találjuk-e a másik személyt, és ha nem, akkor már léphetünk is a következő jelöltre. Éppen amiatt a gyorsaság miatt azonban létkérdés, hogy a rólunk szóló oldalt a legapróbb részletekig úgy állítsuk össze, hogy az megragadja a figyelmet. Ehhez nincs szükség ördöngös cselekre, mindössze pár dologra kell csupán odafigyelnünk.

A legfontosabb az a jól megválasztott fotó – illetve fotók -. Írhatunk ugyanis bármilyen frappáns bemutatkozó szöveget, ha a fényképünk nem megfelelő, akkor annak elolvasása már jó eséllyel meg sem történik majd. Kérjük ki ismerőseink, barátaink véleményét, és ha kell, akkor menjünk el egy profi fotóshoz, aki készít rólunk pár tökéletes képet. Az ezeréves fotók, rosszul beállított kompozíciók ide nem lesznek jók, hisz fontos, hogy önbizalmat sugározzunk, ám mellette kedvesnek, szerethetőnek kell kinéznünk. Ha megvan a tökéletes kép, onnan már nincs nehéz dolgunk, mindössze egy kellően frappáns bemutatkozó szöveget kell írnunk. Ne eresszük túl bő lére a dolgot, hagyjunk infót az ismerkedős szakaszra is – mindamellett, hogy úgysem fog senki oldalakat végigolvasni elsőre -. A szöveg legyen vicces, ötletes, ám ne essünk túlzásokba, és az sem árt, ha a legfontosabb információkat – milyen kapcsolatot keresünk, mennyire vagyunk nyitottak, ki az ideális jelöltünk – azért már itt megosztjuk magunkról, így nem raboljuk senki idejét felesleges ismerkedéssel.