iPhone 11 Pro Max áttekintés

Az iPhone 11 Pro Max az eddigi legnagyobb és leghatékonyabb telefon, amelyet az Apple valaha készített, kihasználva a technológia legjavát, és kombinálva egy továbbfejlesztett dizájnnal, amely magában foglal egy új matt hátlapot, három kamerát, amelyek a Samsung, a Google és a Huawei legjobbjaival vetekednek, és továbbfejlesztett akkumulátora van a nagyobb állóképesség érdekében.

[wp_ad_camp_1]

Az iPhone 11 Pro Max az iPhone 12 Pro Max megjelenéséig az Apple menetelésében az iPhone 12 mini, az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro által a jövőbe vezetett minket. Az új telefon néhány továbbfejlesztett specifikációval és az iPhone 11 Pro Max átalakított kialakításával rendelkezik, de az 5G-t leszámítva ez csak éves frissítés és nem forradalom. Az iPhone 11 Pro Max kamerába mélyedve leginkább az Éjszakai mód nyűgöz le minket: az iPhone 11 Pro Max képes szinte nappallá változtatni az éjszakát, de ezt a sok részlet megőrzése mellett teszi. Úgy találtuk, hogy az újonnan hozzáadott ultraszéles fényképezőgép praktikus, ha több jelenetet akar befogni (bár nem találtuk, hogy ilyen gyakran lenne szükségünk rá), és hogy javítsa a háttér-fókuszálási effektusokat … bár még mindig nem volt tökéletes a tesztelés során.

A telefon hátulján lévő kameraütközés kissé élesnek tűnik, és sok helyet foglal el, bár ha jobbkezes, akkor a mindennapi feladatok elvégzése közben távol maradhat tőlr. Az Apple azt ígéri, hogy az iPhone 11 Pro Max akkumulátora öt órával hosszabb ideig fog tartani, mint az előző év XS Max-je, és ezt az állítást tesztjeink is alátámasztják – ez különösen kiváló volt, amikor HDR videókat játszottunk le telefonon, és a 20 órás a multimédia akkumulátorának élettartama pontosnak tűnik. A mindennapi használat során azt tapasztaltuk, hogy ez csak egy 24 órás okostelefon, de a teljes töltés mindössze másfél óra alatt végbemehet.