iPhone 8 áttekintés

Az Apple iPhone 8 megjelenésekor sem volt a csúcskategóriás iOS telefon, de még mindig robusztus választás a funkcionalitás és a sebesség szempontjából, a hagyományos Home gomb segítségével könnyen használható Touch ID ujjlenyomat-érzékelővel. Röviden, ugyanolyan nagy teljesítményű, mint az iPhone X, jelentősen alacsonyabb költségekkel – ami még mindig lenyűgöző évekkel azután, hogy mindkét telefon megjelent.

[wp_ad_camp_1]

Ha most a legjobb iPhone után kutat, vegye figyelembe az Apple legújabb iPhone 12 sorozatát, amely négy telefont tartalmaz. Három évvel újabbak, mint az iPhone 8, de jóval drágábbak. Szerencsére az iPhone 8 ára a bevezetése óta csökkent. Amikor az Apple új iPhone-kat jelent be, általában néhány elöregedett eszközt dob ki, de az iPhone 8-nak sikerült sértetlenül túlélnie, és a rendszerindításhoz már élvezi az iOS 14 új funkcióit. Még mindig nagyon egyszerű hogy az iPhone 8-at különféle helyekről vegye meg a legfrissebb iPhone árcímkéjének feléért, tehát érdemes kutatni utána, ha mindenképpen iPhone készüléket keres.

A 8 egy régebbi iPhone: ha már rendelkezik egy Apple telefonnal az iPhone 6-tól kezdve, akkor pontosan tudja, mit kap ezzel az okostelefonnal. A korábbi modellekhez képest nem történt túl sok változás, de egyesek számára ez bónusz. Az iPhone-pesszimisták és az Android-rajongók (néha ugyanazok az emberek) hamarosan rámutatnak a látszólag kisebb növekményes frissítésekre a 2016-os iPhone 7-hez képest, de azok számára, akik iPhone 6S-el vagy régebbi telefonnal rendelkeznek, ez kevésbé probléma – különösen a 8-as erősebb chipkészletével.  Noha nem biztos, hogy sokat kínál közvetlen elődjénél, az iPhone 8 elegendő ahhoz, hogy izgalmasabb frissítés legyen azok számára, akik régebbi iPhone készülékekkel rendelkeznek. Emellett élvezheti az iOS 14 összes finomságát, például a widgeteket, a Sötét módot és az alkalmazások sebességének növekedését, így a legtöbbet hozhatja ki iPhone-élményéből.