Ismerje meg Kuba igazi arcát!

Kuba említésére a többség homokos tengerpartokra, magas, karcsú pálmafákra és lágyan morajló, türkízkék tengerre gondol. Holott Kuba ennél sokkal több. Ha Önt sem csak a külcsín érdekli, hanem szeretné látni az ország valódi arcát, akkor látogasson el a városokba és lépjen ki a komfortzónájából!

[wp_ad_camp_1]

Kuba csodálatos hely, ahová egyszer az életben mindenképp érdemes ellátogatni. Egy rendkívül izgalmas, színes ország, mely életre szóló élményeket tartogat az ide látogatóknak, ha kellőképp nyitottak. Kuba meglehetősen messzi és ahhoz képest drága desztináció, hogy valaki kizárólag a tengerparton ejtőzzön egész nap. Érdemes pár napot a helyi városok, látnivalók felfedezésével tölteni, hogy valóban megismerje Kubát! Havanna, a főváros már-már kötelező látnivaló, azonban ezenkívül az olyan városokat is célszerű felfedezni, mint Trinidad. A helyi emberek életét megismerve bővebb és ami még fontosabb realista képet kap Kuba valódi arcáról. Az országban nagy a szegénység, amit akkor lehet valóban látni, amikor az ember elhagyja a luxus szállodát.  Nyáron nagyon sok a turista, azonban a többség csak a luxust élvezi és maximum egy napra fedezi fel az ország másik arcát, ami nagy hiba!

Érdemes felállítani egy fontossági listát, hogy miket szeretne megnézni, illetve, ha utazási irodával utazik, akkor tájékozódni és lehetőleg egy idegen vezetővel bejárni a környéket. Az igazi Kuba ugyanis nem a tengerpartot jelenti, hanem azon túlmenően kezdődik. Kubában meglehetősen szegények az emberek, azonban a helyiek vendégszeretete és életigenlése mindenképpen dicséretes. Ha szeretne bővebben tájékozódni az országról, illetve megtekintené a Kubába szóló utazási ajánlatokat, akkor látogasson el az invia.hu weboldalra! Ha nem tudja melyik utazási irodát válassza, érdemes az Inviát preferálni!