Ízletes nyári ételpárosítások

Ezen a nyáron az egyszerű és gyors ételek voltak a menők, ráadásul nem veszélyeztettük ezzel sem az ízeket sem pedig a minőséget. Mindegy, hogy egyszerűen csak áthívta a barátait néhány koktélra vagy kertipartit tart, most olyan ízletes ízkombinációkkal készültünk önnek, ami mindkét felsorolt helyzetben előnyös lehet.

[wp_ad_camp_1]

Az első kombináció, a gyömbér és a teryaki csirke kombinációja. Egészítse ki a teryaki csirke édes ízeit egy kis gyömbérrel, valamint zamatos sajtokkal és friss, ízletes sörrel, ami majd megerősíti a csirke és a teljes étel ízét. Ehhez szüksége lesz még némi raclette sajtra, grillezett ananászra, mandulára, illetve enyhén pirított, olíva olajos kenyérre, hiszen így kap majd egy igazán tökéletes ebédet. A koreai grillezett marhahúst is lehet kombinálni különböző ízekkel. A koreai grillezett marhahús szója ízének finomításának trükkje abban rejlik, hogy egy krémes sajtot kell hozzáadni, mint például morbiert, és egy könnyű vörösbort, például a Shirazot. Az ételhez tehát szüksége lesz morbier sajtra, paprikára, illetve válogatott dióra is.

A Szechuan borsot is lehet párosítani, méghozzá ahhoz, hogy ellentétes, de mégis egybe olvadó ízeket kapjon, adjon hozzá egy kis krémes, de arany színű gouda sajtot. Élvezze ezeket az ízeket egy kellemes sör társaságában, ami nem fogja elvenni az édes, de mégis éles ízeket. Ehhez az ételhez szüksége lesz tehát gouda sajtra, valamint olajbogyókra és rántott paradicsomra is, hogy tökéletesek legyenek az ízek. Végül pedig az édes disznóhúst is párosítani lehet, hogy annak fűszeresebb, valamint krémesebb íze legyen, tehát adjon hozzá némi chilit, valamint egy krémes sajtot, így egy finom édes, könnyű, de mégis fűszeres ízt kap majd. E mellé fogyasszon félig száraz fehér bort, hogy az ízek jobban ki legyenek emelve. Az ételhez szüksége lesz grillezett paprikára, enyhén pirított kenyérre, valamint rántott paradicsomra is.