Izületi fájdalomra spray formátumú fájdalomcsillapító

Az izületi fájdalom okozta gyötrelmek nap, mint nap számos ember életét keserítik meg. Nem csupán az idősebb korosztályt, hanem a fiatalokat is érinthetik a panaszok. Izületi bántalmak a bokában, csípőben, térdben, vállban és könyökben alakulhatnak ki, általában az izületi nyáktömlők gyulladása miatt.

Izületi fájdalomra spray tökéletes opció, mivel a kellemetlen panaszok gyorsan enyhíthetők általa. Az izületeknek fontos szerepe van a szervezetben, mivel kiszélesítik a mozgástartományt. Komolyan kell venni a panaszokat, mivel a mindennapi mozgást is megakadályozza a folytonos fájdalom. Még az olyan egyszerű tevékenységek is gondot jelentenek, mint a bevásárlás vagy a séta. Nemtől és kortól függetlenül bárkit érinthetnek a panaszok, azonban az életkor előrehaladtával fokozódik az izületi gyulladás kialakulásának esélye. A kínzó fájdalom mellett mozgáskorlátozottság és merevség is jelentkezhet. Ráadásul olyan kísérő tünetek sem ritkák, mint a hőemelkedés, rossz közérzet, fáradtságérzet vagy láz. Számos ok állhat a háttérben, mint például az anyagcserezavar, fertőzés, porckopás, steril gyulladás, túlterhelés vagy hirtelen megerőltetés.

Annak érdekében, hogy biztosan kiderüljön mi okozza a panaszokat, érdemes felkeresni egy reumatológus vagy ortopéd szakorvost kivizsgálás céljából. Az izületi gyulladás kezelésében fontos szerepet játszik a pihentetés, borogatás, polcolás. Emellett a helyileg ható készítmények használata is sokat segíthet a gyulladás és a fájdalom enyhítésében. A Dolixir olyan természetes összetevőket tartalmaz, melyek gyors enyhülést hoznak. A készítmény nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, mint például a szintetikus illatanyagok, tartósítószer vagy alkohol. Bővebb információkat a dolixir.hu weboldalon talál!